Gratis Living Room designideer

January 13

Gratis Living Room designideer

Stuer er formelle, uformelle, brugte hver dag eller kun på særlige lejligheder. Deres størrelse varierer fra en lille værelse off post værelse til hundredvis af kvadratfod. Uanset hvad din type af stuen, ændringer i din familie og livsstil opfordring til nytænkning design.

Ekstra lagerplads

Meget få boligejere tror, de har nok opbevaring. Når du designer din stue, tilføje i opbevaring, hvor det er muligt. Brug indbyggede frysere mellem windows udnytte ellers spildplads. En osmannisk tilføjer komfort til din siddepladser arrangement. Finde en, der vender åben til at afsløre et rum til at gemme tæpper. Placer hængslede kurve under tabellen forstuen at skjule magasiner, spil og læsestof.

Oprette aktivitetsområder

Tænk på hvem bruger din stue og til det formål. Oprette områder, der opfylder disse formål. Tv- og film ser kræver komfortable siddepladser, borde til at sætte en drink på og tilstrækkelig afstand mellem skærmen og sæder til passende visning. Storskærms TV skal ses i en større afstand end en bærbar, lille TV. Opret et område for spil at spille med stole og borde. En læsning nook kræver belysning, der ikke vil forstyrre resten af mennesker i lokalet.

Belysning

Belysning er ofte overset som en design idé. Stuer kræver omgivende lys. Der er lys, der fylder rummet som sollys, der kommer gennem et vindue, men ikke til noget bestemt formål. Opgave belysning belysning, er kræves for at fuldføre en opgave, som en læselampe eller belysning til et spil bordet. Fokus belysning bringer øjet til et element i rummet. Det kunne være på et maleri, kunstværk eller en plante. Belysning, uanset hvilken form, bør ikke oprette hårde skygger. Tænd for fjernsynet og belysning i stuen for at se, hvis tv'et er afspejler enhver lys tilbage til beskueren.

Sæsonmæssige ændringer

Tænk på stue vægge, tæpper og store stykker af møbler som et tomt lærred. Holde dem i neutrale toner. Ændre ud tilbehør med årstiderne. Lad os sige dit farveskema er grøn og blå. Holde sofa og stole i nuancer af beige, taupe og off-white. I foråret brug lys grøn kaste puder, Kornblomst blå tilbehør og bringe et strejf af gul. Når sommeren kommer tegne grønne og Tilføj mørkere blå tilbehør. I efteråret bringe grønne tilbage og fjerne gule. Erstatte brændt orange, russet og guld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com