Gratis Michigan landskabspleje idéer

January 17

Gratis Michigan landskabspleje idéer

Udestående landskabspleje bidrager væsentligt til atmosfæren af en gård, udseendet af et hus, miljøet omkring et hjem og selv værdien af et hjem. Anlægsgartnere i Michigan ansigt kolde vinterforhold, som de skal sørge for at planter kan overleve. Da vandet omgiver meget af staten, har nogle landscapers også at imødekomme deres design for værfter, der grænser vandområder.

Vandløbsnære buffere

Miljøvenlige landskab eksperter anbefaler plante buffere (vandløbsnære buffere) langs inddæmning, snarere end traditionelle græsplæner, som strækker sig til kanten af vandområder. Disse buffere af træer, indfødte græsarter og buske kan hjælpe med at beskytte vandet fra afstrømning forurening med pesticider og gødning fra resten af landskabet, ifølge North Carolina State University. Søer grænse så meget af Michigan, som mange af dens indbyggere lever langs vandet. Vandløbsnære buffere også stabilisere kystlinjer, beskyttelse af personlige oplysninger omkring hjem og hjælpe med at holde gæs og andre vilde dyr ud af yards mod vandet. Michigan anbefaler store blå stilk, switchgrass og lille blå stilk græs arealer med våd jord, gerne dem langs vandområder.

Maple skygge træer

Michigan har kolde vintre, hvor meget af staten at nå temperaturer så lave som-15 grader Fahrenheit. Large-bladet løvfældende træer giver privatliv foran et hjem og behagelig skygge under varmt sommervejr, men blokere ikke ud for meget sollys og varme efter mister deres blade om vinteren. Ifølge Cornell University havebrug, mange sorter af ahorn træer, kan herunder tartarian maples, amur maples og malede maples modstå vintertemperaturer i alle eller de fleste af USDA hårdførhed zoner i Michigan. Gartnere i Michigan, der ønsker at give skygge for et hjem i løbet af sommeren skal plante træer på sydsiden af huset. Også overveje at plante dem foran store vinduer for privatlivets fred.

Klatring vinstokke

En bred vifte af klatring vinstokke vokser i Michigan herunder druer, Boston ivy, clockvine og goldflame Gedeblad. Klatring vinstokke på espalier eller buegange tilføje masser af grønne områder til en have, hjælp maksimere voksende plads i små haven områder, kan give privatliv foran hjem vinduer og give udseendet af landskabsarkitektoniske design indsats med minimal care krav. Ifølge Michigan State University udvidelse, druer i Michigan kræve noget beskæring i løbet af cool sæson hvert år, men mange andre vinstokke kræver meget lidt pleje. Gartnere kan placere en buegang, der er omfattet af vinstokke i en post i haven eller på tværs af en vej. Espalier gøre en pæn kant langs en egenskabslinje og vinstokke vokser på luftledninger trukket på snor mellem indlæg giver skygge og en afsondret hvilende plet i haven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com