Gratis udsmykning idéer til et College stue

July 13

Gratis udsmykning idéer til et College stue

Mens du er i college, vil din dagligstue sandsynligvis være i et kollegium kollegium eller en lejet plads, du ikke kan ændre for meget. Selvom du kan gøre hvad du vil, er penge i denne fase af livet som regel stramt. Gratis udsmykning idéer stole på kreativ tænkning og god gammeldags knofedt (tid og indsats) som erstatning for penge.

Vise elementer

Når du besøger en butik--især big-box forhandler-- eller et sted som en biograf eller live resultater plads, tage til efterretning af dekorationer. Disse kan omfatte kæmpe plakater, stand-up udskæringer skildrer film karakterer og farverige pap reklamer hængende fra loftet. Disse dekorationer få normalt drejes ud med kommende nye film eller, i tilfælde af en butik, en ny sæson merchandise. Når du ser dekorationer, som du kan lide, bede om at tale til en manager. Forklare høfligt at du er interesseret i dekorationer og var gad vide, hvis hun vil sæt dem til side til dig efter at de er taget. Tilbyde at forlade dit telefonnummer og sørg for at Vend ofte tilbage. Hænge eller konfigurere dekorationer i din college stue.

Silhuetter

Tage en cue fra de gamle MP3 afspiller trykte annoncer og oprette din egen silhuetter på væggene. Samle venner, en lyskilde og en sort tusch. Arranger lyskilden, så dine skygger kastes på væggen eller vægge, som du ønsker at dekorere. Strike party udgør, som om du dans eller taler mens du holder rekvisitter som soda dåser. Har nogen spore silhuetter med markøren. Udfyld silhuetter med maling eller forlade dem som konturer. Alternativt kunne du male omkring kontur, at skabe en omvendt silhuet, en stil, der ofte ses i antikke brocher.

Væg Collage

Spørg venner og slægtninge til at give dig deres gamle blade. Når du har samlet en betydelig samling, sidde og gå gennem dem, rive ud hver side, der appellerer til dig. En god strategi for at finde nok billeder til en væg collage er at vælge en farve eller en farve familien, såsom røde og lilla, og rive ud hver side, der har en betydelig mængde af den pågældende farve. Papiret ene væg i stuen med siderne revet ud. Fastgør dem med tape eller tacky plakat tyggegummi. Bemærk, at båndet kan efterlade rester væg--kan du nødt til at genfremstille væggen, når du fjerner collage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com