Great Room Paint idéer

October 7

Great Room Paint idéer

Store værelser, undertiden kendt som familieværelser eller huler, kan anvendes for at besøge med naboer og venner, ser film og tilbringe tid til familien. Det store rum giver også ekstra muligheder til din kreative side at vise gennem; en række maleri indstillinger er tilgængelige til at forvandle rummet til en endnu mere indbydende og nyttige spot i huset.

Trompe L'Oeil

National Gallery of Art featured den kunstneriske malestil i trompe l'oeil i sin "Bedrag og illusioner" display. Trompe l'oeil, som er fransk for "narre øjet", er en teknik, der anvendes til at gøre du tror, du ser noget, der ikke er reel. Din store rum har et potentiale for denne teknik i en række forskellige måder. Hvis du har fået en ekstra væg, kan du bruge teknikken til at male en skov eller åen, som vil gøre folk i rum føler ligesom de leder direkte gennem muren på ydersiden. Hvis dit store værelse bruges til sport ser, overveje maleri rækker af bleachers fyldt med skrigende fans (Sørg for at dækket deres skjorter og hatte med dit yndlingshold logo). Du kan også bruge trompe l'oeil teknik til at tilføje vinduer, døre og reoler til et værelse, der ikke har dem; male vindue lige ind på væggen, samt nogle gardiner, skygger og eventuelt en fugl hvilende på karmen og dine gæster vil synes, du virkelig kan se lige igennem væggen.

Family Tree

Overveje at gøre dit store værelse en hyldest til dit stamtræ. Forskning din families historie ved at tale til ældre slægtninge eller kontrollere Genealogi hjemmeside online, derefter skitsere grenene af træet på papir. Samle fotografier af alle tilgængelige (billeder af familien fra årtier tilbage ikke kan være tilgængelig, men du kan tegne, hvad du tror de kan have lignede) familiemedlemmer. Brug en lys blyant til at tegne træet på en af de store rum vægge, forlader plads til små indrammede billeder af hvert familiemedlem. Når du er tilfreds med layoutet, male træet med brun og grøn maling, så hænge billeder på plads på grenene. Bruge stencils for at male familienavne under deres fotografier.

Tavle

Kombinere kunst og praktiske ved at male en væg af dit store værelse med tavle maling. Tavle maling, sælges af maling forhandlere, isenkræmmere og online, tørrer til at ligne tavler lærerne bruger i skolen. Planlægge et område af rummet for dine børns kunst; give dem gratis regeringstid til at doodle, tegne og skitse på væggen med farvet kridt. Sikre en anden del af væggen for familie lister--gøremål, købmand planlægning, vigtige fødselsdage til at huske og endda en nedtælling kalender til din næste ferie. Kridt scribbles kan fjernes hurtigt med et viskelæder eller vaskes væk med et stykke køkkenrulle, forlader du mere købmand Bemærk plads og en frisk palet for dine børns fantasi.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com