Green Building incitamenter til entreprenører

August 10

Green Building incitamenter til entreprenører

Energibesparelser er grundlæggende at bevare planeten. For at fremme energibesparelser, grønt byggeri incitamenter for entreprenører på lokalt, giver statslige og føderale niveau et system af belønninger, så bygning for at beskytte planetens ressourcer er økonomisk rentabelt at bygge entreprenører. Strukturelle, økonomiske, tekniske og marketing assistance incitamenter alle tilskynde entreprenører til at bygge grøn.

Nationalt plan

Ifølge elliotdavis.com giver Emergency økonomiske stabilisering Act af 2008 incitamenter til bygherrer eller entreprenører som designer regeringsbygninger, der er energieffektive. For entreprenører at kvalificere sig til disse føderale skatteincitamenter, skal power omkostninger reduceres med 16,67 procent. Indvendige belysning, HVAC og opbygning af kuvert systemer er de tre komponenter, der er gennemgået for at fastslå, hvis en entreprenør er berettiget til at modtage reduktion omkostningsincitamentet. Enterprise Green Fællesskaber tilbyder stipendier, teknisk bistand og finansiel støtte til udviklere, der bygger billige boliger, der fremmer energieffektivitet.

Statsligt niveau

Ifølge getenergysmart.org tilbyder staten New York uddannelse til entreprenører til at hjælpe dem give energibesparelser tjenester til boligejerne. Dette program hjælper med at gøre entreprenørerne mere værdifulde for forbrugerne ved at give dem up-to-date uddannelse. Det program, der giver denne low-cost uddannelse for entreprenører i New York kaldes Home Performance med Energy Star. Gennem denne uddannelse bliver kontrahenten en akkrediteret Home Performance med Energy Star entreprenør. Uddannelsen giver dem ekspertise at tilbyde besparende teknologi til boligejer med forbedret varme- og kølesystemer, der er energieffektive. Business fører af forbrugere, der har brug for hjem forbedring arbejde er et incitament for entreprenører til at deltage i denne New York state grøn bygning program. Midler er til rådighed for disse entreprenører til at hjælpe dem med at betale for markedsføring.

Lokale niveau

I forbindelse med gavebistand finansieret af den føderale amerikanske nyttiggørelse og Reinvestering Act (ARRA), får entreprenører penge-besparelse incitamenter til at bygge grøn. Ifølge byen Phoenix Green Building Program incitamenter, entreprenører kan spare reduceret penge med tilladelse gebyrer, der kan være så meget som 100 procent hvis de bygge grøn. Som et yderligere incitament rådes entreprenører at tilladelser til grøn byggeprojekter skal revideres hurtigere. Bevilge penge er finansieret af Department of Energy. Ifølge byen Phoenix bruges et pointsystem til at bestemme gebyrnedsættelse tilladelse. Grøn bygning funktioner, at byen Phoenix ser ud ved fastsættelsen af omkostningsreduktion omfatter kanalen forsegling, isolering og belysning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com