Green Building og genbrugsmaterialer

December 12

Ifølge den USA Green Building Council, bygning strukturer tegner sig for 38% af alle CO2-emissioner, og 39 procent af den samlede energi bruges, landsdækkende. Miljøhensyn har gjort brug af naturlige og genbrugelige ressourcer prioriteres højt. Ikke overraskende grønne bygningens anvendelse af genbrugsmaterialer og effektive design bliver et populært alternativ til klassiske bygningskonstruktioner.

Identifikation

Miljøansvar og bevarelse ligger i hjertet af grøn bygning. Alle materialer er kandidater til genbrug brug, når deres potentielle anvendelse er taget i betragtning. Også kendt som bæredygtig eller høj ydeevne bygning, strukturer er udviklet til at inkorporere effektivitet, sundhed-sikkerhed og øget forurening kontrol. Yderligere fordele kan findes i de reducerede udgifter kræves for at opnå genvundne materialer. Som et resultat, er produktion virkninger på miljøet reduceret, og behovet for lossepladser skik.

Funktion

Grøn bygning planer omfatter forståelse hvordan bygge- og nedrivningsaffald materialer oprettes og styres. Overskydende materialer lavet ved at udfylde en bestemt ordre er ofte kasseres som scraps. Nedrevne bygninger, er så godt, førsteklasses kilder til brugbare materialer. Alternative anvendelser, der får mest ud af et materiales sammensætning kan findes for overskydende, og kasserede "såkaldte" debris. Anvendelser, der arbejder for at spare energi mens stadig appellerer til individuelle anstand smag gør genbrugsmaterialer et levedygtigt og praktisk kilde til byggeprojekter.

Funktioner

Veje, broer og bygninger generere genanvendelige materialer, når de er under opførelse. Og når de er ved at blive revet ned. Beton, metaller, træ og glas fyldes op meget af resterne. Hvis ubenyttet, ender disse materialer i den lokale losseplads, som er en god kilde til at finde byggematerialer. Fornyelige materialer kan være afledt fra planter, som bambus og halm, eller genanvendt sten formationer. Ler, kork, bagt jorden, linoleum og foundry sand er andre typer af grønne byggematerialer.

Potentielle

Under planlægningen, kan undertiden gør brug af en eksisterende struktur (uanset dets tidligere brug) tilfredsstille din konstruktion mål og behov. Mange en stald er blevet omdannet til en alternativ boliger struktur. Energieffektivitet er en kernekomponent i grønt byggeri. Byggeplanerne bør indarbejde højeffektiv windows og isoleringsmaterialer. Solenergi er en anden alternativ kilde til opvarmning behov. Positionering en struktur, således at dens indvendige atmosfære gør den bedste brug af skygge og sollys virker også til at reducere samlede energiforbrug.

Overvejelser

Mens grøn bygning er en ansvarlig og effektiv måde at fastholde vores miljø, er der nogle forsikring overvejelser at huske i løbet af planlægningsfasen. Episoder hvor tagdækning strukturer gjort brug af vegetabilske materialer har ført til lækager og vandskade til interiøret. I andre tilfælde resulterede gulv design, som udnyttede cork materialer i vækst af skimmel. Entreprenører, der specialiserer sig i grønt byggeri bør være certificeret til at arbejde med genbrugsmaterialer til byggeformål, ellers din ejendom forsikring ikke kan dække resulterende problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com