Grøn Board vs Cement Board

August 11

Drywall er en grundlæggende komponent i de fleste bygge- og anlægsbranchen projekter, men ikke alle drywall er skabt lige. Regelmæssig drywall er modstandsdygtige indtil udfordret af fugt, og høje niveauer af fugtighed kan faktisk krølle materiale fra indefra og ud. For anlæg i våde områder i hjemmet som kældre og badeværelser, entreprenører skal henvende sig til en af to alternative materialer: grønne bord og cement board.

Vandtæt Versus vandtæt

Grundlæggende drywall er ikke godkendt til enhver type af installation i et fugtigt område. Papiret vender og gips kerne af drywall er både let invaderet af vand, og materialet vil krølle og skimmel hvis udsat for høje niveauer af fugtighed. Med hensyn til alternative materialer er der en forskel mellem vand-resistent og vandtæt. Vand-resistent produkter kan modstå høje niveauer af fugt uden absorbere vand fra luften. Men, disse produkter ikke kan stå til direkte anvendelser af vand, eller de også vil smuldre. Vandtæt materiale kan tåle direkte anvendelser af vand uden skader.

Grøn Board karakteristika

Grøn-board drywall er vand-resistent, ikke vandtæt. Det får sit navn fra den afslørende farve af papiret vender på forsiden og bagsiden. Kernen i det grønne bord drywall er en tykkere og mere robust version af den gips gips kerne, som gør det muligt at modstå indirekte fugt applikationer, såsom luftfugtighed i et badeværelse eller i nærheden af et vaskerum. Men papir og gips vil stadig absorbere vand hvis det anvendes direkte på overfladen, og så anvendelserne af grønne bord er stadig begrænset af vand eksponering.

Cement Board karakteristika

Cement board, også kendt som backer board, er helt vandtæt og tåler direkte anvendelser af vand. Navnet backer bestyrelsen kommer fra dets anvendelse som en undergrunden til flise installation, især i brusere og badekar indhegninger. Kernen i disse bestyrelser består af en kombination af cement og beton, ikke vil absorbere vand, og derfor vil undergå nogen skade, selvom udsættes direkte til vandet. Af denne grund fungerer det godt som en flise støtte; fugt fra mørtel og injektionsmørtel bruges til at installere flisen vil naturligvis væge ind i undergrunden, men kan ikke skade cement board.

Applikationer

Fordi cement board er tykkere og tungere end grøn board, er det sværere at installere. Men grøn board og cement board er installeret det væsentlige på samme måde som regelmæssige drywall: panelerne er fastgjort til gulvet strøer eller væggen studs med galvaniseret eller korrosionsbestandigt søm eller skruer. Alle paneler kan skæres med en skarp hobbykniv, men fordi cement board er tykkere skal du score begge sider af panelet, før det vil snap i to. Til badeværelse applikationer, grøn board, kan bruges på lofter og vægge hvor der ikke er nogen direkte vand program, såsom bag dræn og på nøgne vægge. Kun cement board kan modstå slid og ælde af en bruser eller karbad kabinet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com