Grøn & gule pletter på plante blade

June 22

Når din houseplants begynder ser usædvanligt, kan det være et symptom på et sundhedsproblem i dine planter. Pletter på blade, der bliver en nuance af gul eller grøn er en indikator for en af flere mulige sygdomme eller tilstande dine planter kunne blive ramt af. Lærer at identificere de mulige problemer i forbindelse med disse steder og du kunne være i stand til at afhjælpe problemet.

Root Rot

Root rot er et fælles problem blandt mange typer af planter, der kan føre til at spotte og misfarvning af blade. Ofte steder vises på blade, der er bleg gul eller lys grøn. Den primære årsag til root rot overwatering. Lerjord eller andre jord eller gryder med dårlig dræning kan forårsage rødder at blive vandlidende og henfaldet. Dette er normalt helt tydeligt som slimede sorte oprustning formularer på spidsen af rødderne.

Svampe bladpletter

Svampe leaf spot er en infektion forårsaget af svampe på blade af planter. Ofte eksisterer dette problem når nye planter er bragt ind i haven. Derfor er det klogt at holde nye planter adskilt fra eksisterende planter, indtil det er klart, at planten ikke er inficeret med svampe bladpletter, da svampene kan sprede sig til andre nærliggende planter. Problemet manifesterer sig typisk som plettede blade. Pletterne kan være forskellige farver og størrelser. Gule og grønne pletter er ikke usædvanlige. Fjern inficerede blade fra planten.

Næringsmangel

Hvis dit anlæg blade danner bleg grønne eller gule pletter, så problemet kunne være en mangel på næringsstoffer i jorden og behovet for gødning. Kvælstof mangel er almindeligt årsagen til bleg grøn og gul spotting og drejning af blade. Nogle blade tur klangløs mørkegrøn eller endda en blålig nuance angive fosfor eller andre næringsstoffer ubalancer. Bundne rødder inde en plantageejer vil desuden kunne resultere i den samme misfarvning som rødderne er i stand til at modtage næringsstofferne.

Koldt vand på blade

Hvis du vanding dine planter med koldt vand, kunne du være årsag pletter på bladene simpelthen af dryppende vand på planterne. Undgå stænk bladene af planterne med vand og aldrig bruge koldt vand. Prøv at bruge kun stuetemperatur vand til at give dine planter en drink.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com