Grøn & hvidt soveværelse Design

July 20

Grøn & hvidt soveværelse Design

Ved hjælp af grøn i soveværelse rummet giver mange designmuligheder. Forskellige nuancer af grøn påvirker ens humør forskelligt, så indretningen skal afspejle denne stemning. For eksempel, fremmane jæger grøn og mosgrøn billeder af moder natur. Limegrøn skaber en mere energiske stemning. Uendelige måder at kombinere grønne nuancer, men hvid giver en god balance og kontrast. Sørg for at skabe design, der bidrager mest til afslappende, men fordi et soveværelse er beregnet til at sove.

Brug Sage Green for Elegance

Oprette en formel look med salvie, grøn og hvid. For eksempel male væggen bag hovedgærde sage grøn og installere en guld spejl med guld sconces på væggen. Male de andre tre vægge hvide for kontrast. Du kan bruge en sage grønne Sengetæppe med sprøde hvide lagner og pudebetræk for visuel appel.

Vælg kalk til et livligt udseende

Limegrøn kan bringe en træt soveværelse tilbage til livet. Male væggene i en lille soveværelse lime grøn med gul undertoner. Tilføje hvide møbler og hvide tæpper. Bruge lilla som en markeringsfarve for blomstervaser og pyntepuder til at kontrastere pænt med limegrøn. Et strejf af citron gul stof som en tabel dækning fungerer godt med dette farveskema. Alternative gule og hvide gardin paneler til at give windows en lyse look.

Ternet stof giver maskuline Touch

Brug grøn og brun ternet klud til en maskulin soveværelse. Købe en queen-size Talsmanden generøst dækker en regelmæssig-seng. Tilføje en vinget-back stolen er omfattet i det samme ternede materiale. Tilføj en hvid område tæppe for at dække de fleste af soveværelse gulvet at lysne rummet. Male væggen bag seng hvid. Messing tilbehør vil fungere godt for lamper. Messing beholdere til at holde potteplanter i rummet vil tilføje en dejlig touch også.

Grønne strimler tilføje dristighed

Grønne og hvide striber er godt for et strandhus look. Købe en dyne eller sengetæppe i lys grøn og hvid striber. Installere et soveværelse gulvet i lyse grønne og hvide fliser. Bruge et mønster af især hvide fliser med grønne fliser omkring grænsen. Hvid plantage blinds eller skodder for vinduerne vil give en sprød look til rummet.

Bland grønne nuancer

Brug forskellige nuancer af grøn i samme rum. Købe en hunter grønne sengetæppe og jæger grøn polstrede stol, f.eks. Bruge blå-grønne smide puder og tæpper. Tilføje mos grøn accent stykker, som en kurv til opbevaring af magasiner eller en mos grøn polstret bænk for enden af sengen. Paint alle vægge stark hvide tilføje lys. Også, tilføje en lysekrone lampen overhead, der er udstyret med nuancer af grøn i sit design.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com