Grøn insektbekæmpende for en gård

September 7

Grøn insektbekæmpende for en gård

De bedste grønne insektbekæmpende for en gård er bogstaveligt talt grøn. I stedet for at bekymre sig om indhold eller fremstillingsprocessen af en frastødende, er det enklere, sikrere og billigere at plante naturlige afskrækningsmidler. Disse planter holde skadedyr væk både ved blot vokse og frigive deres duft, og ved at være knust, spredt eller kogt og bruges som en spray.

Morgenfruer

Morgenfrue er attraktive for mennesker, men frastøde mange typer af insekter. De kan plantes næsten overalt i Potter omkring porches, langs fortove og endda omkring en køkkenhave. Morgenfrue er kendt for at frastøde bladlus, nematoder, majs earworms og japanske biller samt en mange andre typer af biller. De er også effektiv til at afvise myg, hvis blomsterblade er knust for at frigive duften. Placer nogle knuste morgenfrue blomstrer i en skål til at holde skadedyr væk under grill eller andre udendørs aktiviteter. Kronbladene kan også kogt med vand og brugt som spray.

Mynte

Næsten enhver type af mynte vil frastøde insekter. Mint er nemme at dyrke og spreder sig hurtigt, hvilket gør det en billig og let tilgængelige naturlig insektrepellent. Plante det omkring bud blomster og planter, i nærheden af en have eller under windows til at holde væk myrer, bladlus, flea biller, squash bugs og fluer. Hænge kviste mynte omkring tagskægget eller i nærheden af animalske kabinetter at holde fluer og andre irriterende skadedyr væk. Plukke blade ud mynte planter og sprede dem på et bord eller omkring aktivitetsområder. Dette gør dobbelt told ved repelling insekter fra områder hvor bladene er placeret, såvel som frigiver duft fra planter til at beskytte deres omgivelser.

Hvidløg

Hvidløg har længe været kendt for at hjælpe drive væk skadedyr, især fra køkkenhaver. Ligesom andre naturlige afskrækningsmidler, kan det plantes i områder hvor insekter udgør et problem. Det er også nyttigt, når skrællet og spredt i problemområder. Hvidløgsfed kan koges og den deraf følgende parfumeret vand bruges som en spray på planter til at drive væk problem skadedyr. Bladlus, japanske biller, mexicanske bean biller, spider mider, kål orme og møl er alle kendt for at undgå hvidløg.

Malurt

Malurt eller artemisia, har været brugt i århundreder til at frastøde insekter. Det er bedst kendt for at holde møl væk, men det er også nyttigt for drejning væk myrer, fluer, kål loopers og maddiker samt loppe biller. Det er også kendt for frastødende snegle og snegle. Selv om det er yderst effektivt, malurt er giftige for mennesker og også kan skade andre planter. Det bør være plantet et par fødder fra sarte planter, og hvis gjort i en spray ved kogning, kun sprøjtes på moden, hårdføre planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com