Grøn iværksætter ideer

November 11

Grøn iværksætter ideer

Verden af grønne tager i næsten hvert segment af industrien. Ifølge National Marketing Institute, i 2007 over 63 millioner amerikanske forbrugere er klassificeret som medlemmer af livsstilen af sundhed og bæredygtighed (LOHAS) demografiske, og vil købe grønne produkter i et forsøg på at skabe et bedre samfund. Tiden er inde for grønne iværksættere og mulighederne for at skabe egne grønne niche venter dig.

Konsulentydelser i økosystemer

Husejere, virksomheder og entreprenører er sultne efter viden i hvilke skridt at tage for at blive mere jord venlige i deres bygning begreber. Teknologi i opbygningen af begreber og hvad der er tilgængeligt i nye produkter er umuligt at holde med. Blive LEED-certificeret gennem det amerikanske Green Building Rådet og hænge din rullesten. Gør det din virksomhed til at følge tendenser, studere virksomheder med nye patenter og kom med ideer til entreprenører for et gebyr. Alt fra beton bordplader og bambus gulvbelægning maling og genanvendt gummi barkflis er ideer, der bruger grønne alternativer i stedet for mineraloliebaserede produkter.

Økologiske fødevarer

Hvis havearbejde er din passion, investere i et drivhus operation, der vil gøre god fortjeneste i økologiske fødevarer. Følg retningslinjerne fra USDA National Organic Program for økologiske produkter og start ecolabeling dine produkter som certificeret økologisk. Arbejdet lokalt vil med købmandsforretninger og restauranter, og du have en lang kø af kunder i meget kort tid.

Ecolabeling er en miljøpræstationer certificering, der tilbydes gennem International Organization for Standardization (ISO) og gives kun til dem, der har vist sig for at opfylde miljømæssige lederskab kriterier.

Nonfood økologiske produkter

Forskning forskellige virksomheder med kosttilskud, personlig pleje eller rengøringsmidler, der hævder at være økologiske i naturen. Tjek deres licenser, grøn regering registrering og baggrund. Når du har givet dem grønt lys på bæredygtighed i hvad de fremstiller, skal du åbne et økologisk produkt butik via din egen hjemmeside. Tilføje nye produkter, som de bliver tilgængelige.

Fremstillingsvirksomhed

Tilskud tilgængelige gennem USA 's regering i dag er at hjælpe enkeltpersoner med grønne idéer i fremstillingsindustrien og starte virksomheder for at skabe et grønnere samfund. Hvis du har en idé til tekstiler, træ, isolering eller endda flaskevand, nu er det tid til at undersøge disse regerings programmer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com