Grøn kompostering

October 8

Grøn kompostering

Kompostering værftet og haveaffald giver en gratis kilde til rig, økologisk jord og fordele for miljøet. Det er en af de mest miljøvenlige haven du kan implementere. Kompost er blevet brugt i århundreder til at vokse sundt økologisk frugt og grønt i hjemmet uden tilsat kunstgødning. En god kompostbunke bruger naturlige processer til at sætte næringsstoffer tilbage i jorden og holde jorden frugtbar for kommende år.

Hvorfor kompostering er grøn

Reducere eller fjerne kemisk gødning brug ved at gøre rig kompost hjemme. Kompostering effektivt nedbryder græsplæne og haveaffald til form mere nemt bruges af voksende planter. Afklippet græs især holde enorme mængder af værdifulde kvælstof og fosfor, venter på at blive genbrugt. Fuldt komposteret affald blander flere let med jord end dens oprindelige form og indeholder færre levedygtige ukrudtsfrø. At gøre kompost hjemme hjælper miljøet ved genanvendelse næringsstoffer og reducere affald på lossepladser.

Grøn kompostering metoder

Vælg den kompost beholder, der fungerer bedst for dig. Mens mange "grønne" kompostering systemer er tilgængelige, den komposteringsproces fungerer lige godt i en række containere. En simpel bunke 3 fødder til en side og 3 fod høj vil slå en gård fuld af falder blade i rig, sund jord af foråret. Blot vende bunken hver fem til 10 dage for at tillade luft ind i de indre funktioner i din bunke. Nogle mennesker foretrækker at købe færdige kompostering placeringer fra en planteskole eller Havecenter. Roterende Tønder, lavet med huller boret gennem siderne, gøre at dreje din kompost lettere og fremmer hurtig nedbrydning.

Hvad skal kompost

Begynde at indsamle dine græsafklip til brug i kompostbunken, som de er rige på kvælstof og andre næringsstoffer. Køkkenaffald fra frugter og grøntsager nedbryde hurtigt og gøre meget næringsrig jord. Savsmuld, træ og papir produkter vil bremse kompostbunke, da de indeholder mindre næring til mikroorganismer, som findes i en arbejdsgruppe bunke. Vand komposten hver par dage for at holde det fugtigt.

Ikke være bange hvis din kompostbunke bliver meget varm. En aktiv bunke kan nå temperaturer på over 140 grader Fahrenheit, når det er at nedbryde anlæg spørgsmål. Disse høje temperaturer dræbe skadelige sygdomme og ukrudtsfrø, der kan være til stede i det rå affald.

Ved hjælp af kompost

Fuldføre den grønne cyklus ved at tilføje kompost tilbage til jorden. Tage færdige kompost fra bunden af din bunke, når den ligner en sort jord. Hvis du kan genkende alle råvarer i kompost, returnere det til heap'en.

Iblandet perlite og vermiculit, gør kompost en fremragende pottemuld til blomster. Kompost, dyrket i jorden i det tidlige forår vil mindske behovet for kunstgødning i din have. Kompost fungerer også som en barkflis omkring bunden af sarte blomster, beskytte dem mod køligere temperaturer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com