Grøn måde at slippe af med egern

April 24

Grøn måde at slippe af med egern

Mange mennesker nyder at se egern spil og tilbringe tid omkring gården, men undertiden egern blive et irritationsmoment, når de begynder at grave op på plænen og spise plant pærer. Egern ikke udgør nogen trussel for mennesker, så ofte du bare ønsker at slippe af med egern uden at dræbe dem og uden brug af skadelige kemikalier. Heldigvis er der et par grønne måder at slippe af egern.

Instruktioner

•Sæt en levende fælde i et område egern hyppige. Disse fælder er åbne på den ene ende kun og en udløser panel på indersiden af fælden får trådt på af egernet når det ind, lukker fælden. At lokke egern inde, sætte om 1/2 teskefuld jordnøddesmør på en krakker og placere den inde i fælden og nær den lukkede ende. Egern vil rejse panelet udløser, når den bevæger sig mod jordnøddesmør og låses i fælden, nu du kan flytte egern et par miles væk i et skovområde. Husk du tjekke fælden dagligt som du ikke ønsker et egern at dø fordi det var fast inde i fælden i flere dage uden mad eller vand.

•Pour to Potter vand i en gryde. Tilføje en hakkede mellemstore løg, en jalapeno peber og en teskefuld cayennepeber. Kog blandingen i ca 15 minutter, så lad det simre i et par minutter...

•Strain blandingen i en sprayflaske, og husk sien er vigtigt, da bidder af snavs kan tilstoppe spray dyse.

•Spray denne blanding stærkt over plænen og haven, med fokus på plant pærer og områder hvor egern tilbringer en masse tid.

•Forbind-anvende spray hver par dage efter behov for at holde egern væk. Spray også frastøder andre græsplæne og haven pests.such som possums, kaniner, modermærker og stinkdyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com