Grøn marmor Effect maleteknikker

December 3

En marmorering effekt på dine vægge, tæller toppe eller sofabord ser altid classy. Oprette at marmorering effekt dig selv med et par maleteknikker ved hjælp af to eller tre forskellige farve maling. Tjek nogle reelle marmor blokke eller fotos af marmor til at se hvordan naturen gjorde det før de beslutter den farve du vil bruge i din marmor maleteknik.

Marmorering teknik til vægge

Marmorering indebærer anvendelse af en eller to farver over en anden, men at give indtryk af at der er kun én farve. Forbedre den marmor look ved hjælp af en akryl maling i sort eller en mørkegrøn til de mørkere årer set i marmor, og efter det med en mørkere farvet glasur til en skinnende topcoat, ifølge howtofauxfinish.com.

Anvende en undervognsbehandling i en lys farve som æggeskal. Bruge en uigennemsigtig glasur ved at blande tre dele oliebaseret scumble, som er transparent glasur blandet med flere forskellige farver eller tonfarver, fem dele af hvid æggeskal maling og to dele mineralsk terpentin. Bland malingen med glasur og tilføje den ånd, at skabe en cremet konsistens.

Anvende lag af tonede glasur, tegning venerne og mottling på basecoat. Arbejde med gradvise variationer af grønne farver og tone af baggrundsfarven. Ising en kunstners oliemaling, som æggeskal maling på væggen og bruge en naturlig svamp eller pensler til at variere intensiteten af farverne.

For at give illusionen af den naturlige glans af marmor, bruge en gennemskinnelig glasur med blot et strejf af lys grøn tone og tilføje ekstra lag glasur i patches til en naturlig effekt. Efter anvender den klare blank lak på væggene, og afslutte ved at anvende et lag af satin lak at tilføje dybde og glans.

En anden marmorering teknik

Start din marmorering med en hvid glans eller semi-gloss pels som en base og lad det tørre i 24 timer. Roll to forskellige farver af grøn i en patchwork måde. Overlap nogle områder. Det er bedst at bruge farver set i naturlig grøn marmor.

Ujævnhederne eller ising farven i nogle områder og bruge en stor maler børste til at tegne vener for at gøre dem lidt tykkere. Ved hjælp af kant og side af kunst pensel, trække i små vener eller bruge en fjer og dyppe den i terpentin og penslen over området i væggen hvor du ønsker dine blodårer.

Marmorering Counter eller bordplader

Har du et sofabord eller anden tabel til omlakering, giver marmorering teknikker en elegant finish.

Køb tre grøn akryl maling i lys, medium og mørk grønne farver. Hæld maling på en plastik skål eller Palle. Bruge en havet svamp og dyppe svampen i alle tre farver. DAB og smøre malingen over overfladen.

Tilføje venerne i imiteret marmor ved at dyppe en detalje kunstners pensel i en fortyndet hvid eller meget lys farve maling og tilføje fine linjer til venerne, går ud på siderne af tabellen. Svamp på nogle lysere farve for at tilføje dybde og til at blødgøre farverne. Afslut ved at anvende en højglans polyurethan eller lys lak.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com