Grøn skadedyr fjernelse

October 26

Holder skadedyr ud af haver, er græsplæner og hjem en udfordring, især når du forsøger at undgå giftige kemikalier, som kan forårsage skade på sundhed og miljø. I dag, men søger flere mennesker grønnere, økologiske produkter, der ikke har toksiske virkninger. Brugen af borax, citrus olier og neem olie som lokkemad og fælder kan fjerne insekter til effektiv græsplæne skadedyr fjernelse. Du kan konsultere din lokale Universitet integreret bekæmpelse af skadegørere management program for de bedste grønne metoder til skadedyrsbekæmpelse for dit område.

Instruktioner

•Practice god sanitet teknikker. Holde fødevarer i insekt-bevis containere og beholde countertops ren. Holde bulk fødevarer som hunden kibble i plastbeholdere med tætsluttende låg.

•Caulk revner og huller, der kan være indgangssteder for insekter. Insekter vil finde nemme adgangspunkter til at finde føde i dit hjem.

•Sprinkle diatoméjord på punkter hvor insekter findes ind i hjemmet. Diatoméjord er et stof fremstillet af forstenede skeletter af algaelike planter. Partiklerne har skarpe kanter, der skære igennem insekter f.ex forårsager dem til at udtørre og dø.

•Spray neem olie på planter til at fjerne bladlus, spider mider, meldug, rust og sort plet. Gentag program hver syv til 14 dage. Læg små pander af vand med et par dråber opvaskemiddel til at fælde og fjerne andre haven insekter.

•Åbn gavnlige insekter, der er de naturlige prædatorer for haven skadedyr, såsom mariehøns, der æder bladlus og lacewings, der lever af whiteflies og mealybugs.

•Lay ud fælder for plænen gophers og muldvarpe. Agn fælder for gophers med stykker af gulerod, æble eller lidt af jordnøddesmør. Muldvarpe feed på hvide larver så fjerne hvide grub befolkning fra din græsplæne med indførelsen af tiphia vernalis, en type af parasitære hveps, hvis larver lever af ligene af hvide larver.

•Plant sorter, der er kendt for at frastøde haven skadedyr, såsom castor planter til at frastøde modermærker; hvidløg at afvise biller, snudebiller og Udvisningshamre; Nasturtium at frastøde agurk biller eller squash bugs; og Rejnfan til frastøder myrer, japanske biller og squash bugs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com