Grøn stank Bug Habitat

December 23

Grøn stank Bug Habitat

Grøn stank fejl er den mest almindelige stank bug skadedyr i USA, besat de fleste stater samt dele af Canada og mindst 52 værtsplanter spænder fra fyrretræer og frugt til ukrudt og dyrkede afgrøder. Stinke bugs bliver aktive i løbet af de første varme dage i foråret når de mate men er mest almindelig i midt-til slutningen af juni. Både nymfe og voksen faser er i stand til at påføre store skader deres værtsplanter.

Beskrivelse

Grøn stank bug er en del af den insekt rækkefølge tæger eller hemiptera, fordi de har to par vinger og skarp, piercing mund dele som de suge saft fra planter. Hemiptera også gennemgå ufuldstændig metamorfose, hvilket betyder, at de går fra et æg til en vingeløse nymfe, der vil molt fem gange før de når voksenalderen.

Voksen grønne stank bug måler ca 1/2 til 3/4 tommer og har en grøn, skjold-formet organ med en smal, orange-gul kant. Nymfer arter ligne mindre voksne men er vingeløse og sort. Nymfer af sydlige grønne stank bug er lys grøn med to serier af hvide pletter langs ryggen.

Distribution

Den grønne stank fejl er den mest almindelige stank bug i Nordamerika, bebor områder så langt nord som Quebec, south Florida og i hele landet til Californien. Sydlige grønne stank bug har et område, der er begrænset til et område fra Texas til Atlantic kyst og mod nord til Virginia.

Livretter og levesteder

Grøn stank bugs er polyphagous, hvilket betyder, at de lever og skade mange værtsplanter. De grønne stank bug, kan deres værter planter omfatte sorte kirsebær og hyldebær, Kornel, basswood, pine og løvfældende træer, buske, vinstokke, ukrudt og mange dyrkede afgrøder herunder sojabønner, bomuld, frugttræer og deres frugt, tomater, bønner, ærter og majs.

Ved hjælp af deres skarpe mund dele, stank bugs gennembore anlægget og suge væsker. Et enzym, der Blødgør frugt sprøjtes, forårsager skade. Kan opstå en skade, kendt som kat-vender på frugt, som involverer frugt ophører med at vokse omkring biddet, skæmmer det. Sår fra fodring stank bugs kan også åbne vejen for svamp og andre patogener kan indtaste.

Livsstadier

I foråret, vil stinke bug lå omkring 36 tønde-formet æg i klynger på blade eller frø bælg af sin vært plante. En nymfe vil klække og derefter gå gennem fem molts før at nå sin voksne fase omkring 35 dage fra tidspunktet, ægget luger. I de nordlige regioner, vil én generation blive produceret per år. I den sydlige del, hvor årstiderne er længere, kan to eller flere generationer om året forventes.

Unge stank bugs dvale i blad senge, langs hegnet rækker eller under træ bark. Voksen stank bugs bor ca 2 måneder.

Kontrol

Stinke bugs kan kontrolleres gennem kemisk angreb, men de har også naturlige rovdyr, herunder fugle, tudser, edderkopper, insekt-ædende pattedyr, bier, hvepse, myrer og nogle fluer. Stinke bug's eneste forsvar mod rovdyr er dens evne til at udlede en ubehagelig lugt, dermed sit navn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com