Grøn tommelfinger haven sprøjten dele

January 19

Grøn tommelfinger haven sprøjten dele

Grøn tommelfinger haven sprøjten er en slange vedhæftet fil, der automatisk blander en grøn tommelfinger græsplæne gødskning løsning med den passende mængde vand. Blandingen så sprøjter fra enden af slangen, befrugtende en plæne eller haven. Sprøjten bruges af grøn tommelfinger er modelnummer 499, produceret af firmaet Gilmour havearbejde Innovation. Gilmour produkter er angiveligt bygget til udholdenhed, tillader gartnere til at bruge den samme sprøjte med flere partier af grøn tommelfinger løsning.

Blande Dial

Blande skiven bestemmer den løsning, der er blandet med hver gallon af vand. Målinger på blanding skiven vises teskefulde, spsk og ounces per gallon. De 12 indstillinger af Gilmour sprøjten bruges af grøn tommelfinger tillade gartnere blandes så lidt som 1-1/2 tsk og så meget som 8 ounce af løsningen pr gallon af vand. Måling styrken af grøn tommelfinger løsning hjælper gartnere give den rigtige mængde gødning, der kræves af et utal af forskellige plante typer.

Flaske

Grøn tommelfinger haven sprøjte flaske holder op til 32 ounce af løsning. Flasken er fastgjort til en store cap, der huser både blanding skiven og spray dial. Mængden af løsning blandes i vand af slangen mens sprøjten er i drift styres ved krydset af flasken og fælles landbrugspolitik. Flasken indeholder en etiket med korrekt brug instruktioner og advarsler til gartnere, og er lavet af materiale fabrikanten krav ikke vil svække over tid.

Spray Dial

Gilmour 499 spray dial er en dyse med fire indstillinger. Disse indstillinger er designet til at producere en tilstrækkelig mængde vand til at give næring til fire forskellige kategorier af planter. Disse kategorier er "græsplænen," "busk," "træ" og "haven." Indstillingen græsplæne er velegnet til græs græsplæner. Indstillingerne busk og træ er i vid udstrækning selvforklarende. Indstillingen haven er velegnet til vanding en hele hjemmet haven i ét slag. Gartnere med træer og buske blandet ind i haver skal bruge skøn, når vanding flere slags planter samtidigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com