Grønne larver på vinstokke

January 8

Grønne larver på vinstokke

Hvis du har en vingård, ved du, at vinstokke, blade og frugter er favorit behandler mange insekt sortstyper, herunder larver. Fælles grønne larver, der elsker at spise vindruer omfatter leaffolders, leafrollers og grønne fruitworms. Det er vigtigt, at avlerne omhyggeligt identificere typen af grøn larve, der påvirker druer, således at den korrekte organiske eller kemisk kontrol metode kan vælges.

Drue Leaffolders

Drue Leaffolders er almindelige skadedyr i grapevine. Som larver er de gennemskinnelig grøn; når de begynder at spise vinstokke, slå de en mørkere grøn. Når de bliver ældre, pletter sorte på deres andet sæt ben. Voksne leaffolders er sort møl med to hvide striber på deres underliv og to hvide pletter på vingerne. Selvom de kaldes leaffolders, skader disse larver vinstokke af rullende op i kanten af drue blade, binde dem med silke og spise deres kanter fra inde. I svære tilfælde forårsager dette blade til at falde ned helt så de druer enten brænde eller efterlades modtagelige for andre leaffolders. To økologiske sprays kæmpe leaffolders, herunder Bacillus thuringiensis og spinosad. Skadedyr skal behandles så snart vinstokke blomstre, eller så snart rullede blade er bemærket. Kryolit og methoxyfenozid er andre effektive insekticider.

Altædende Leafrollers

Altædende leafroller larver er let forveksles med drue leaffolder larver. De kan være fløde til brunlig grønne og har konvekse hvide pletter kaldes "tubercules" på deres underliv. Disse steder skelne dem fra leaffolder, som ikke har tubercules. Trods deres navn, leafroller larver foder ved at binde bladene sammen og kravler inde i dem. Reder af larver kan findes på blomster, blade og skud. Udtørret druer, der vises raisinlike er almindelige tegn på et leafroller problem. Larverne kan overleve vinteren i døde drue slagtekroppe eller mumier venstre på vinstokken, eller i papirkurven og ukrudt. Under vækstdvale, fjerne og makulere eventuelle resterende klynger og ukrudt i vingården. Økologisk og andre insekticider, der kan bruges på leaffolders er også effektive på leafrollers.

Grøn Fruitworms

Grøn fruitworms er lysegrønt, segmenteret og ligne caterpillar larver. Larverne er grøn med en enkelt gul stribe på hver side af sin krop og vokse til ½ tomme i længde. De lever af drue blade, men typisk ikke forårsage alvorlige skader eller garanterer kontrolforanstaltninger. All-Round frugt-spray blandinger, der indeholder malathion, kan methoxychlor eller carbaryl bruges på grønne fruitworm larver. Vinstokke sprøjtes kort før og efter de blomstre.

Overvejelser

Ved brug af insekticider til at styre grapevine skadedyr, det er afgørende at følge produktets instruktioner for at undgå at skade din vinstokke og nærliggende planter. Brug kun det nødvendige beløb til størrelsen af din vingård; bære tøj, der dækker dine øjne og krop, og gemme insekticider utilgængeligt for børn og kæledyr.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com