Grønne Pest Control vs kemiske

November 4

Ukrudt, insekter og gnavere er alle naturlige dele af miljøet. Bekæmpelse af disse skadedyr kan nogle gange være en udfordring. Der er naturlige og kemiske løsninger til rådighed til bekæmpelse af indendørs og udendørs skadegørere. Kemisk skadedyrsbekæmpelse kontrol kan være skadelig for dit helbred og miljøet. Grønne pest kontrolmetoder brug materialer og teknikker, som er mindre farlige for menneskers sundhed eller miljøet.

Skadedyr forebyggelse

En af de bedste grønne pest metoder er at holde skadedyr væk i første omgang. Én måde at gøre dette er at holde fødevarer opbevares i lufttæt beholdere. Holde et tætsluttende låg på din skraldespand. Fjern rodet rundt i hjemmet og sørg for at holde køkkenet fri for krummer og andre elementer, der kan tiltrække skadedyr. Forsegle revner i døre, vinduer og omkring rør til at holde skadedyr væk. Fjern stående vand i og omkring dit hjem. Samle op og tømme dit kæledyrs vand bowl hver aften for at holde uønskede skadedyr væk.

Identificere Pest Problem

Bestemmelse af typen af pest skal du kontrol er det første skridt til at kontrollere dem.. For at hjælpe med at identificere skadedyr invaderer din have eller hjem, konsultere en insekt-vejledning på dit lokale bibliotek eller en kontakt dit lokale County Cooperative udvidelse kontor. Disse ressourcer er gratis og ofte give dig nok information til at afgøre den bedste tilgang til bekæmpelse af uønskede skadedyr.

Bekæmpelse af skadegørere

Afgøre, hvordan væsentlige ukrudt eller skadedyr gratis plæne eller haven. Ved hjælp af giftige kemikalier til at slippe af med alle ukrudt og skadedyr kan være farlige for dit helbred, så at tage en grønnere tilgang til skadedyrsbekæmpelse kan hjælpe dig effektivt administrere skadedyr uden at frembyde en risiko for dit helbred og miljøet. Være realistisk i fastsættelse din pest control mål. En sund græsplæne kan stadig have nogle ukrudt, men vil sandsynligvis have gavnlige insekter og regnorme, der hjælper med at holde skadedyr under kontrol.

Tiltrække gavnlige rovdyr

Lilla martins, guldsmede, flagermus, mariehøns og edderkopper kan faktisk hjælpe med at fjerne skadedyr fra din værftet. Overvej at installere en lilla martin hus eller bat hus i din værftet til at tiltrække disse naturlige rovdyr. Tale med din lokale County Cooperative udvidelse kontor om måder at tiltrække gavnlige rovdyr til din have. Hvis gnavere er skadedyr skal du kontrollere, overveje at få en kat eller hund til at afskrække disse skadedyr fra at gøre dit hjem deres hjem.

Kemiske gratis skadedyrsbekæmpelse

Der er antallet af kemikalie-fri måder at kontrollere skadedyr. For at holde Prøv myrerne ind dit hjem overbrusning rød chili pulver eller cayennepeber omkring entryways til dit hjem. Myrerne vil undgå at krydse disse varme krydderier og i stedet finde et andet sted at kalde hjem. Holde kakerlakker og andre skadedyr væk ved at placere hvidløg nær entryways eller voksende urt i Potter nær døråbninger. Brug peels fra appelsiner eller citroner i nærheden af windows til at holde fluer væk. Mus foragter pebermynte. Ising en bomuld bolden med Pebermynteolie og sted i garagen og nær entryways naturligvis holde skadedyr væk. Gnavere, bruge fælder til at fange disse skadedyr i stedet for giftige kemikalier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com