Grøntsager, der vokser godt i Kentucky

May 13

Grøntsager, der vokser godt i Kentucky

En bred vifte af haven grøntsager kan dyrkes i staten Kentucky. Staten har en gennemsnitlig temperatur på 55 grader F, selv om staten regelmæssigt modtager sne om vinteren og har varme, fugtige somre. Plantning specifikke grøntsager baseret på disse betingelser vil gavne gartneren stærkt og resultat i høj kvalitet råvarer.

Rødbeder

Ifølge University of Kentucky udvidelse Service er rødbeder en af de grøntsager, der vokser uden fare for sygdom eller virus i staten. Universitetets kooperative extension service fraråder plantning bønner nær roer for at forhindre en boron mangel i jorden. Denne mangel er kun væsentlige problem, at en Kentucky avleren ansigter når havearbejde roer.

Squash

Voksende squash er en naturlig for Kentucky gartnere, da anlægget afhængig af varm luft og jord, der er fælles i syd. Sommer squash vil kun vokse i temperaturer over 60 grader F. Når plantning winter squash i Kentucky, vil vegetabilsk være klar til plukning lige før den første frost kommer. Squash, sommer og vinter, er modtagelige for en pulver meldug og melon mosaik virus, når betingelserne er for fugtig.

Kale familie

Grønkål er i den samme gruppering som kål, broccoli og rosenkål. Hele gruppen er rimelig modstandsdygtig over for sygdomme og vira. Frø er sået i foråret eller tidligt falde i Kentucky, alle sorter vokser godt, hvis der træffes forholdsregler mod fælles haven bugs. Kål kan udvikle sort rot fra sidder i våd jord for længe. Visse sorter af broccoli, som 'Kejser' og 'Pinnacle,' kan også lider af meldug.

Løg

Løg vokse godt i Kentucky, da der er rigelig nedbør og konsekvent temperaturer til at opretholde rodfrugt. Løg bør plantes efter temperaturen har stabiliseret i midten af foråret til at forhindre vækst af en frø stilk. Holde haven seng luget regelmæssigt, som den primære bekymring i voksende løg er konkurrence om næringsstoffer med omgivende planter--løg vil ikke udføre godt, hvis ikke tilstrækkelig ernæret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com