Grøntsager, der vokser godt i Sand

June 3

Grøntsager, der vokser godt i Sand

Sandet jord er godt beluftet og forbliver varm, når de udsættes for sollys. De store kerner tillader ilt til permeat jorden og nå til rødderne. På den anden side sandjord afløb hurtigt, og kan udtørre forårsager du til vand mere. Overwatering kan fratage jord næringsstoffer, ikke at nævne upping din vandregning. Du kan prøve at supplere en sandstrand haven patch ved at tilføje kompost materiale til din sand og blande det før plantning.

Asparges

Asparges kan ikke lide at få vand logget. Rødderne af en asparges plante vil rådner hurtigt hvis udsat for stillestående vand til for lang og godt afdrypning sand er en god jord at dyrke disse velsmagende bestande i. Sand hjælper også til at holde sneglene fra rødderne af unge planter. Asparges foretrækker varmt vejr og er tørkeresistente.

Gulerødder

Sandy, plastisk jord tillader gulerødder til at trænge igennem det og vokse stort under overfladen. De har brug for god dræning, fordi gulerødder vil rådne hvis sidder i vand, men de kan ikke lide at få alt for tør. Jorden forbliver fugtig og godt drænet. Start din gulerødder i små starter bakker før plantning dem og derefter holde dem weed gratis. Inden for uger vil du være at spise søde, øje-venlige afgrøde.

Løg og hvidløg

Root grøntsager som løg og hvidløg vokse under overfladen af jorden, og derfor vil have sand meget. Disse skarp veggies er brugt i næsten enhver stil af kunst, kulinariske og kan Pifte ethvert velsmagende parabol. Lignende smagning krydderurter som purløg og grønne løg også vokse godt i en sandstrand haven seng og kan tilføje lille stumper af smag, når et stort løg er ikke tilgængelig.

Jordbær

Disse bær-producerende prydplanter foretrækker lange varme dage og kølige nætter, en betingelse vejledende af klima med sandede jordtyper. Deres rødder få ikke vand logget og så det godt afdrypning aspekt af sand er gunstige så godt. Snegle, ørentvister og andre kravlende critters virkelig ligesom rødder og bær af disse planter og sand kan hjælpe med at holde skadedyr væk.

Radiser

Radiser vil producere spiseligt materiale inden for tre uger efter plantning. Deres hurtig omsætning vil blive endnu mere givende hvis jorden omkring rodfrugt er fri for eventuelle faste genstande såsom klipper. Radiserne bliver pænt afrundet uden indsnit, hvorfor sand er en foretrukne medie til radiser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com