Grøntsager til at vokse i nordlige Nevada

October 22

Desert er den første ting, der kommer til at tænke på hvor mange mennesker tænker på Nevada. Men, den nordlige del af staten er egnet til dyrkning af en række forskellige grøntsager. Der er en blanding af plante hårdførhed zoner i nordlige Nevada spænder fra 4b, i den nordøstlige spids af staten, at 5a og 6a i den centrale afsnit 6b og 7a i nordvest. University of Nevada's Cooperative udvidelse har givet en liste over grøntsagssorter, der vil vokse godt i disse nordlige områder af Nevada.

Bønner

De bedste sorter af bønner for nordlige Nevada kommer i tre kategorier--bush, pole og lima. Busk sorter er haven grøn, Commodore forbedret, et hjem haven favorit, Tendercrop, som har en fremragende smag og tekstur, og Topcrop. Du kan også dyrke sorten pole bønner. Disse omfatter Kentucky spekulerer, Kentucky spekulerer på voks og Blue Lake ribber. Bush og pole bønner er bedst at plante mellem 1 maj og juli 1st. Lima bønne sorter såsom burpees forbedret Bush, Fordhook nr. 242 og Henderson Bush bør alle være plantet 15 maj og juni 1st.

Rødbeder

Roer, fra deres rødder tilbage til deres tips, er fyldt med næringsstoffer. Deres saft er rige på naturlige sukkerarter, natrium, svovl, klor, jod, kobber samt vitaminer B1, B2 og C. De sorter, der fungerer bedst i nordlige Nevada omfatter tidlige spekulerer på Crosbys egyptiske og Detroit mørkerød. Plante roer mellem 1 April og juli 1st.

Majs

Der er mange sorter af majs, både hvide og gule, at vælge til plantning i nordlige Nevada. Hvis du voksende majs til frysning, høst, når det er lidt mere modne end du ville gøre hvis du skulle spise det frisk. Gul majs sorter omfatter Carmelcross, Golden Cross Bantam, som er en af de sødeste, tidlig Sunglow og Seneca høvding Hybrid, som er fantastisk til nedfrysning. Du har to muligheder for hvid majs, som også er søde--sølv dronning og Stowell's stedsegrønne, som sent modning. Alle sorter af majs opført er bedst plantet mellem 10 og 15 juni-15.

Agurk

Uanset om du voksende agurker til udskæring eller bejdsning, disse sorter er resistente og gøre godt i den nordlige del af Nevada. Til udskæring, marked mere er marketingmedarbejder, Gemini-7 Hybrid, lige otte og Poinsett alle gode valg. Til bejdsning, vil Burpee's Sunnybrook, Pioneer og Burpee Pickler producere attraktive frugter. Plante agurker mellem 10 og 15 juni-15.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com