Grund for at udfylde blokke med beton

April 27

Grund for at udfylde blokke med beton

Bygning med murværk blokke er en fælles teknik til hjem fundament, gangbroer og landskabspleje. Du kan bruge beton til at fylde i alle typer af murværk blokke med huller, herunder dekorative sten og mursten brolæggere, cement aske blokke og huller mellem blokke i eksisterende blokere vægge. Mens styrken er den primære årsag til påfyldning blokke med beton, kan du også drage fordel af de sekundære virkninger af processen.

Ekstra styrke

Fylde enhver type af hule murværk blok med beton gør det stærkere, så snart betonen tørrer. I stedet for alle de stress at være på den ydre mure af blokken, er pres spredt over hele den massiv blok. Dette er nyttigt, hvis du bygger et fundament for en bygning eller installation af en gangbro og gider ikke hulrum.

Termisk isolering

Styrke hule blokke med beton ved at gøre dem mere tætte og fjerne tom plads i blok vægge også forbedrer varmeisoleringen. Dette er nyttigt primært i kælderen konstruktion. Beton, sammen med skum-baserede isoleringsmaterialer, kan hjælpe blok vægge holde varmen i hjemmet i løbet af vinteren. Dette er især vigtigt for boligejere med kælder boligareal; en stor del af kælderens varme stiger til øverste historier, hvilket gør det vanskeligt at holde kælderen varm.

Vægt

Ligesom fylde murværk blokke med beton gør dem stærkere, øger det også deres vægt. Dette kan være et ansvar, når du ønsker en let konstruktion materiale, men det er en fordel i andre tilfælde. Tungere blokke kompakt løs jord for at danne haven vægge og udendørs gangbroer, der er jævn og flad. Tunge fyldt blokke er også mere nyttig i programmer, hvor de skal forblive på ét sted, såsom trappen eller doorstops.

Sound sløvende

Når du hælde beton i blokke for at styrke dem, tilføjer du også materiale, der er meget tætte, og derfor gør et dårligt stykke arbejde overfører lyd. Fylde en udendørs blok væg med beton hjælper give lyd privatliv samt visuelle privatliv. En kælder væg fyldt med beton holder hjem roligere--, som kan være specielt godt, hvis der er en underjordisk struktur som en metro i nærheden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com