Grunde til at bygge et øko-venligt hjem

March 12

Der er en række fordele, der kan udledes fra bygge et øko-venligt hjem. Bruger jord-venlige materialer til at bygge ens hjem resultater i beskyttelse af naturressourcer, en reduktion i vand brug, en mindre miljømæssige fodaftryk og en sundere familie.

Energieffektivitet

Ved hjælp af grønne materialer, herunder grøn isoleringsmaterialer genbrugspapir eller denim produkter, kan for at bygge dit hjem bidrage til at øge bygningens samlede energieffektivitet. Geotermisk opvarmning og afkøling systemer og/eller sol paneler også bidrage til en stigning i energieffektiviteten. Disse ændringer medføre samlede omkostningsbesparelser for boligejer.

Ressourcebeskyttelse

Brug af bæredygtige materialer som bambus gulvbelægning beskytter naturressourcer, som er i fare for at blive overfisket, såsom eksotiske tømmer høstet fra regnskove.

Vand-brug reduktion

Installation af bevarelse af vand apparater såsom lav-flow brusehoveder, toiletter, og effektiv opvaskemaskiner og vaskemaskiner hjælper med at reducere mængden af vand, der anvendes i ens hjem. Dette både beskytter vandressourcer anvendes over og hjælper med at mindske ens vandregning.

Miljømæssige fodspor

Ved hjælp af grønne materialer bidrager til at mindske ens miljømæssige fodspor, dvs mængden af drivhusgasser bortvist i atmosfæren. Materialer indsamlet lokalt, såsom lokale river sten bruges i udvendige konstruktion, har mindre indvirkning på miljøet end materialer, der skal indsamles og sendes fra langt væk steder.

Sundhed

Grønne materialer, såsom lav-VOC (flygtige organiske forbindelser) maling, hjælpe med at beskytte menneskers sundhed. Formaldehyd-fri byggematerialer også hjælpe med at forhindre respiratoriske problemer, der måtte opstå fra udnyttelsen af traditionelle byggematerialer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com