Grunde til at overveje, når du vælger en Type af fundament for dit hus

January 16

Grunde til at overveje, når du vælger en Type af fundament for dit hus

Et fundament er en solid base for dit hjem, der forhindrer hjemmet fra skiftende eller flytter, som ville forårsage alvorlige strukturelle skader på strukturen. Der findes mange muligheder for at opbygge en stærk og holdbare fundament under dit nye hjem. At vælge den bedste foundation type afhænger af hvor du bor og hvilken type hus du planlægger at bygge.

Radon risici

Radon er en farveløs, lugtfri gas, der forårsager kræft efter år fortsatte eksponering. Små sprækker eller åbninger i din foundation tillade radon at indtaste hjemmet, hvis det er til stede i jorden, advarer Environmental Protection Agency. I områder hvor radon niveauer i jorden er høj, kan en betonblok eller støbt betonfundament featuring en crawlspace være ideelt fordi det er nemmere at blokere radon emissioner med denne type af fundament. Kælder og solid slab fonde kræver et mere kompliceret ventilationssystem.

Tid af året

Hvis du bygger dit hjem i de varme måneder af året, eller hvis du er villig til at vente indtil vinteren er at begynde byggeriet, en støbt betonfundament vil arbejde. Dog skal boligejere, der planlægger at bygge om vinteren bruge en stenblok, betonblok eller pier og beam foundation, ifølge John Wassmer konstruktion. Hældt beton vil ikke helbrede korrekt og vil lide skade ved lave temperaturer. På den anden side arbejdstagere hæld og helbrede betonsten og moler i temperatur-kontrollerede lagre.

Jorden Frost

Boliger i varme ørken eller et tropisk klima, hvor jorden aldrig fryser om vinteren kan bruge en simpel slab eller blok foundation sat over jævnet med jorden og korrekt komprimeret jord. Du skal grave og hæld footings under linjen frost hvis jorden fryser, siger HomeTips.com, eller hivning af jorden som vand udvider sig til is vil knæk slab. Footings er hældt beton understøtter gravet dybt ned i jorden nedenfor hvor frost skifter jorden om vinteren.

Kælderen

Imprægneret træ og sten fonde arbejde for små eller let hjem, men de understøtter ikke opbygningen af en kælder så effektivt som hældes beton eller konkrete blokke gør Ifølge John Wassmer konstruktion. Hvis dit hjem har brug for ekstra lagerplads eller levende plads i en kælder, skal du bruge beton til fundamentet. Arbejdstagerne vil hælde en plade i bunden af kælderen og din første sal vil have træ bjælker i stedet for en betonplade som et undergulv.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com