Grunde til at spare energi

March 11

Vi bruger energi i vores daglige liv: når vi kører til arbejde, når vi magten vores apparater, og når vi klimakontrol vores levende miljøer. I de fleste amerikanske hjem, hver gang en switch er vendt eller en dial er aktiveret, elektricitet--ved hjælp af naturlige energiressourcer--forbruges. Ifølge det amerikanske Department of Energy Web site giver fossile brændsler mere end 85 procent af al den energi, der forbruges i USA. Disse ressourcer er begrænsede. Der er grund til at spare energi. Men der er mange flere.

For miljøet

En af grundene til at foretage et bevidst valg at spare energi er at hjælpe med at redde miljøet. Oftest, er den energi vi forbruger fremstillet af fossile brændstoffer som olie, kul og naturgas. Processen med at udtrække disse fossile brændstoffer kan ofte have en negativ indvirkning på det naturlige miljø. Brugen af disse brændstoffer til magten vores boliger og kontorer udsender kuldioxid--en gas, der menes at bidrage til den globale opvarmning. Ved at reducere vores energiforbrug på arbejde, skole og hjemme, reducerer vi niveauerne af CO2, der udledes i miljøet.

Mindske afhængigheden af fossile brændstoffer

Fossile brændstoffer er en begrænset ressource. Den amerikanske økonomi er afhængig af tilgængeligheden af billige fossile brændstoffer, ifølge det amerikanske Department of Energy. Det er anslået, ifølge regeringen Web site, at USA vil forbruge mere fossile brændstoffer, i mindst de næste to årtier, end i øjeblikket--selv med energi bevarelse indsats, der bliver sat på plads. Jo mindre vi afhængige af fossile brændstoffer og jo mere vi bevare vores udnyttelse af naturressourcerne, jo længere vores energi reserver vil vare.

Spar penge

Bruger mindre energi og skylder færre penge til forsyningsvirksomheder. Besparelse på energi er en god måde at trimme overskydende omkostninger fra familiens budget. Der er nogle enkle ting, du kan gøre for at spare penge på forskellige el-regningen. Investere i energieffektive apparater. Købesummen kan være en smule højere end konventionelle apparater, men du vil spare flere penge i det lange løb. Hold vinduerne lukket når kører klimaanlægget eller varmer i dit hjem eller bil. Dette vil hjælpe dig til at bruge mindre energi. Tjek isoleringen i dit hus før det kolde vejr sætter ind. En forkert isoleret hus taber varmen nemt og derfor tager mere energi til at varme om vinteren. Udskifte jeres glødepærer med kompakt fluorescerende ones. Ifølge hjemmesiden Energy Star bruger en kompakt fluorescerende pære 75 procent mindre energi og varer omkring 10 gange længere end en glødepære. Undervurder ikke den sunde fornuft visdom, som mange af vores bedsteforældre lærte os: slukke for at tv- og glem ikke at ramme lyskontakt på din vej ud af lokalet.

Skabe job

Mens ikke helt mainstream endnu, henvender flere mennesker sig til alternative energikilder som en måde at reducere deres forbrug af fossile brændstoffer. Hjem og virksomheder der energi eftermonteres for at være helt eller delvist drevet ved hjælp af alternative energikilder som sol og vind. Nogle virksomheder og husejere søger for at producere deres egen elektricitet ved hjælp af deres egne private vindmøller. Da flere mennesker bliver bevidste om fordelene ved at bevare energi, er der en større efterspørgsel efter "grønne" produkter og teknologier. Dette er gydning en ny industri og et nyt arbejdsmarked.

For frynsegoder

I nogle områder er der frynsegoder for at spare energi. Nogle kommuner og statslige organer tilbyde legater og rabatter til boligejerne til at tilskynde dem til at få energisyn og gøre deres boliger mere energi effektive. Hvis du kører en brændstofeffektive eller hybrid bil i nogle kommuner, får du gratis eller reduceret parkeringsafgifter. Det betaler sig at tjekke med din føderale og lokale statslige organer til at se hvad frynsegoder og incitamenter du måske være i stand at kontanter for at spare energi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com