Grunde til at vælge en hoveddør farve adskiller sig fra sidespor

October 2

Grunde til at vælge en hoveddør farve adskiller sig fra sidespor

Foran døren til et hjem er en af de første ting folk mærke når man nærmer sig huset. De farver, der er valgt for hoveddøren ofte gøre eller bryde bremse appel af et hus ved at gøre døren skiller sig ud fra, eller blande sig med resten af bygningen. Når du vælger en farve til hoveddøren, overveje et par grunde til at vælge en dør farve, der er forskellig fra sidespor.

Instruktioner

•Generate bremse appel. At vælge en dør farve, der står i kontrast med farven på sidespor vil tiltrække opmærksomhed direkte til døren, giver forstuen en fornemmelse af dybde. Jo større farveforskel mellem døren og sidespor, jo større en illusion af dybde og den mere døren skiller sig ud, eller "popper," fra de omkringliggende struktur. For eksempel, skaber en sort dør mod lys-farvede sidespor en langt mere dramatisk illusion af dybde end en beige-farvet dør mod lys sidespor.

•Offset detaljerne i døren. Hvis døren har særlige design karakteristiske, som kobberstik, windows eller et agterspejl, vil maleri døren en anden farve fra træbeklædningen drage mere opmærksomhed på detaljer i kraft af døren stående fra den omgivende struktur. Du kan også male indgraveret, hævet eller indsunkne områder af selve døren, forskellige farver, eller forskellige nuancer af samme farve, for at gøre detaljen af døren skiller sig ud fra selve døren. Dramatisk understrege at detalje ved at vælge gratis farver, såsom rød og grøn, gul og violet eller blå og orange. For en mere afdæmpet effekt, skal du vælge forskellige toner af den samme farve, som lys og mørke brune eller røde.

•Indulge dine kunstneriske ambitioner. Prøv forskellige farver, indtil du finder en tone eller skygge, der passer til din smag. Hoveddøren behøver ikke at matche trim og kan males enhver farve du ønsker og ændret så ofte som du ønsker. Men for at undgå at blive neighborhood eyesore, styre fri af højt eller støder sammen farver, som lyse orange.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com