Grundlæggende badeværelse VVS praksis

April 30

Grundlæggende badeværelse VVS praksis

Selv hvis ikke du er en professionel blikkenslager, kan det være nyttigt at forstå, hvad der foregår i dit badeværelse. En grundlæggende forståelse af VVS praksis kan hjælpe dig med at spare penge ved at løse mindre problemer selv i stedet for at kalde på en professionel. Det også hjælper dig med at kommunikere effektivt med en blikkenslager, hvis du har brug for at ringe til et.

Kampprogram

De fleste badeværelser indeholder toilet, håndvask og et badekar, brusebad eller badekar/brusebad kombination. Først er forbundet udelukkende til et indtag af koldt vand, mens resten er forbundet til både varmt og koldt vand. Alle badeværelse inventar har afløb, der konvergerer på en vigtigste nedløbsrøret, der munder ud i en kommunale kloaksystem eller en septiktank. Blikkenslagere installere toiletter ved at sætte dem på toppen af et dræn, der er indlejret i gulvet og sikre dem med blikkenslagers voks rundt i bunden af toilettet. Badeværelse dræn er enten indstillet til tælleren i toppen af et kabinet, knyttet til en væg eller støttet af en piedestal.

Afløb

Badeværelse afløb er undertiden kilde til problemer for boligejere. Bade og dræn kan blive tilstoppet med hår, og toiletter kan tilstoppe eller engang overløb hvis nogen lægger upassende materialer i dem og forsøger at skylle dem. De fleste afløb er udstyret med kurve, der passer over indgangen til afløbet og forhindre store emner ind i afløbet. Grundlæggende VVS praksis relateret til afløb omfatter clearing afløb ved hjælp af en specialiseret, fleksible værktøj kaldet en slange og optøning ud frosne afløb ved hjælp af en række metoder, herunder opvarmet elektriske spoler og varme kanoner.

Ventilationskanaler

Badeværelse afløb skal forsynes med ventilationsåbninger at forhindre luft låse og undgå ubehagelige lugte akkumulere i badeværelset. Et udluftningshul er tilsluttet afløbet og løber lodret gennem en væg og tag, hvor det er beskyttet mod regnvand ved en hætte. En udluftningsanordning er udstyret med en envejs-ventil så at luft under pres kan afslutte i VVS-rør, men kan ikke komme tilbage når det er gået.

Varmt vand

Varmt vand er en essentiel del af en komplet badeværelse VVS-system, da det giver komfort og effektivitet for hånd vask, bad og brusning. De fleste husstande har en varmtvandsbeholder, der ligger i kælderen med rør kører fra det til badeværelset. Vandet dirigeres fra Indgangspunktet af husstanden at varmtvandsbeholder. Nogle af badeværelserne har tankless vandvarmere, der er placeret i badeværelset, selv. Disse apparater varme vand på efterspørgslen og spare strøm, fordi de ikke behøver at opretholde et reservoir af varmt vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com