Grundlæggende bolig elektriske ledninger

July 9

Grundlæggende bolig elektriske ledninger

Når du arbejder med ledninger og el til et hjem, kan det er vigtigt at huske hvad opstå, hvis oparbejde er gennemstegt forkert. Elektriske brande og chok er alvorlige problemer, både forårsager alvorlige skader på hjemmet og skader på ombordværende. Uerfarne Værestederne er i stand til at fuldføre opgaven, men en licenseret professionel er at foretrække. Dette vil reducere sundhedsrisici samt dyre reparationer ned ad vejen, hvis projektet ikke er op til kode.

Ledningsdiagrammer

En ledningsdiagrammet er en guide, der beskriver hvordan man wire elektriske enheder og deres kontrol. Det er hovedsageligt en nøgle til ledninger, og er et vigtigt første skridt til enhver elektrisk projekt. Disse diagrammer er tilgængelige fra flere kilder, herunder online sites og gør det selv-ledninger bøger. En god guide, især for begyndere, vil også omfatte illustrationer om wire farve og angive, hvor hver ledning skal placeres, når projektet er afsluttet. Hvis udskrivning fra en onlinekilde, skal alle type og diagrammer være læselig og klart nok til at læse hurtigt. Holde det tæt ved hele projektets ledninger som en hurtig reference.

Service kasser

De fleste stater vil have en specifik betegnelse for placering af service udstyr. Disse stykker indeholder de vigtigste panel, meter base og dirigenter, og hver give meget korrekte spænding for hjem, især til køkkenet, hvor tunge apparater vil blive kørt. Den nationale elektriske kode er en væsentlig del af ledninger et hjem, og lægger specielt ud boks opsætninger og frirum til at holde hjem sikkert. Vigtigste paneler skal have en uafbrudt tidsrum af mindst 30 inches lang og 36 inches dyb, der efterlader plads til reparationer og forhindrer problemer. Koden hedder også, at toiletter og badeværelser og andre lukkede placeringer ikke er passende for vigtigste paneler.

Køkken butikker

Ledningsføring køkkenet er et særlig vanskeligt perspektiv. Dette er et rum, hvor ledninger skal gøres meget specielt og helt til kode at arbejde korrekt. Tunge apparater, herunder opvaskemaskine og køleskab, kræver særlige spænding og visse typer af wire. Alle køkkener, tæller toppe og udpegede spise områder skal være udstyret med Ground fejl Circuit Interrupter (GFCI) beskyttet stik. Dette er en plug, der er specielt designet til at forhindre chok og elektrisk stød. Counter top butikker skal være placeret mindst 24 inches fra hinanden, og enhver bordplade eller bar 12 inches lang eller er bredere forpligtet til at have mindst 1 beholder.

Generelle Tips

Bolig ledninger udnytter tre farver af wire--rød, sort og hvid--samt nøgne jorden ledninger. Nøgne wiren er fastgjort til apparatet rammen og har ingen aktuelle kører gennem det undtagen i tilfælde af en kortslutning, som vil rejse afbryderknappen. Denne handling vil dræbe alle elektriske nuværende bevæger sig gennem kredsløbet. Sort og røde ledninger holde strøm, der flyder fra breaker på apparatet; Disse kaldes "varme" ledninger i den elektriske verden. Hvide ledninger hold strømstyrke, som er vender tilbage fra apparatet til effektafbryderen, og kaldes "vender tilbage." De fleste koder kræver brug af 14-2 wire, men 12-2 wire er at foretrække, da det er en tykkere wire, der håndterer flere ampere. Dette giver mere bæreevne og mindre chance for en kredsløb bryde, en ideelle setup for teknologisk avancerede hjem med computere, hjem teatre og andre enheder, der kan køre samtidig. Denne type af tråd er også bedre for garagen eller kælderen workshops, der kører tungt udstyr eller værktøjer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com