Grundlæggende borddækning

August 16

Uanset om du vil underholdende gæster eller madlavning en rolig middag for to, er det rart at vide, korrekt reglerne om etikette vedrørende en grundlæggende tabel indstillingen. Overraskende, ikke alle ved hvordan du indstiller en tabel korrekt, eller selv hvilken side af pladen middag gaffel skal opholde sig, for sags skyld. Så hvis du er usikker på hvordan du indstiller en grundindstilling sted, du ikke lede længere. Og nej, servietten hvile ikke under gaffel til højre for middagstallerken.

Instruktioner

•Begin ved at placere middagstallerken foran hver plads ved bordet. Middagstallerken bør dødpunkt og ca 1 tommer væk fra kanten af bordet.

•Sæt middag gaflen til venstre for middagstallerken med middag kniv direkte på middagstallerkens højre. Hvis du vil tilbyde suppe med middag, placere suppeske til højre for middag kniv. Salat gafler er placeret til venstre, uden for middag gaffel.

•Pour vand briller tre fjerdedele af vejen fuld, og placere dem direkte over middag kniven på hver kuvert. Hvis du vil blive serverer en yderligere drikkevarer såsom sodavand eller vin, forbliver disse briller Tom indtil gæsterne sidder og skal placeres lige over vand briller.

•Indstil nogen små brød plader direkte over gafler, til venstre for middagstallerken. Selv om brød pladen ikke er et krav i en grundlæggende sted indstilling, er det praktisk og gæster foretrækker at bruge det, hvis det er tilgængeligt. Smør kniv kan også føjes til grundlæggende tabel indstillingen ved at placere det direkte på brød pladen.

•FINALIZE grundlæggende tabel indstillingen ved at tilføje en serviet til hver kuvert. En serviet foldet enten i halvdelen til at danne et rektangel eller en trekant kan være draperet pænt på toppen af en middagstallerken. Hvis du foretrækker at gøre dine grundlæggende tabel indstilling lidt smartere, kan du vælge at placere hver serviet ind i en servietring før at sætte den på toppen af en middagstallerken.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil blive serverer en fisk appetitvækker, fisk gaffel skal placeres til højre for skeer.
  • Huske på, når du føjer mere sølvtøj til din tabel indstillingen for at imødekomme yderligere kurser, at der bør være mere end tre stykker sølvtøj på hver side af en middagstallerken. Mere end dette betragtes som overdreven.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com