Grundlæggende i skæring fakler

March 17

Grundlæggende i skæring fakler

Svejsere har en lang række værktøjer til at vælge fra. ARC stick svejsere og wire feed svejsere er almindeligt anvendte valg. Disse værktøjer er dog kun i stand til at svejse metal sammen. Når man skære metal fra hinanden, henvender de sig til en skærebrænder, normalt næret af autogen.

Autogen svejsere

Autogen fakler tilbyder en række anvendelser. Fra svejsning er lodning og lodning, at skære, disse multipurpose værktøjer almindelige i metal arbejdstager og svejsers handel. Disse værktøjer kan dog undtagelsesvis farlige, som flammen produceret kan nå 6000 grader Fahrenheit. Ihukomme at stål smelter ved 2800 grader Fahrenheit.

Grundlæggende sikkerhedsudstyr

Når opererer en skærebrænder, altid bære passende udstyr. Beskyttende briller, handsker og et forklæde er centrale elementer til at undgå alvorlig legemsbeskadigelse. Lad ikke nogen hud, der udsættes der er potentiel risiko for eksponering for flammen.

Autogen cylindre

Skæring fakler bruge en oxygen acetylen blanding til at producere deres flamme. Dette trykbærende gas er meget brandfarlige og eksplosive. Cylinderen skal aldrig slog eller piercet, da det potentielt kunne eksplodere. En cylinder bankede kan hurtigt blive et dødbringende projektil, så bør sikres i opbevaring og transport af disse flasker.

Inspektion

Altid inspicere udstyr, og sikre, at alle fittings er fastgjort forsvarligt. Kontrollere slanger til revner eller dry rot, og sikre, at alle ventiler er lukkede med tilsynsmyndigheder læsning nul. Regulerende myndigheder ikke læsning nul enten har beskadiget gauges eller har ikke haft trykket korrekt blødte ud af den tidligere bruger. Forsøg på at bløde linjen. Hvis måleren ikke ændre, det er beskadiget og skal udskiftes. Når måleren er bestemt til at virke, ud regulator skruer indtil du ikke kan føle nogen fjedertryk på dem igen.

Kom godt i gang

Når alt tjekker, langsomt åbne flaskeventilen ilt og vælg et tip til din skærebrænder ifølge producenten retningslinjer. Indstille pres for tip ved hjælp af producentens tip diagram, angive målerne og rense de enkelte linjer. Derefter åbne acetylen faklen ventilen til 1/4 af en tur og lys faklen. Slå op flammen, indtil sod ikke længere er til stede, derefter tilføje ilt indtil flammen er defineret i en neutral blue kegle.

Arbejde

Bruge faklen som ønsket, forudsat det er på en sikker måde. Flammen kan bruges til at skære igennem metal, svejse metal sammen eller varme metal op.

Færdigbehandling af

Når du er færdig, slukke for gas-ventiler på faklen. Som gas slukker først afhænger af producenten. Når gassen er slukket, slukke cylindere og rense fakkel linjer af overskydende gas. Når målere når nul, udglidning regulator skruer, returnere faklen til sin opbevaring plads, og sikre alt udstyr for den næste bruger.

Industrielle uddannelse

OS Occupational Safety and Health Administration (OSHA) kræver arbejdsgivere til at sikre, at alle, der bruger en skærebrænder korrekt er uddannet og kvalificeret til at bruge oxyfuel udstyr.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com