Grundlæggende køkken hæfteklammer

September 29

Grundlæggende køkken hæfteklammer

Gøre måltid tid nemmere ved at strømpe din skabene med grundlæggende køkken hæfteklammer, der giver dig mulighed at piske op sød, salt eller krydrede kulinariske kreationer til din familie lettere. Når du er parat, madlavning strømme gnidningsløst, fordi at finde, hvad du behøver hurtigt sparer du tid. Bestanden op på grundlæggende og derefter bygge videre på din liste, baseret på de opskrifter, du skal gøre for morgenmad, frokost og middag hver uge.

Grøntsager og frugt

Købe et udvalg af friske grøntsager og frugt i begyndelsen af hver uge. Gulerødder, mørke grønne bladgrøntsager salat, agurker og tomater gøre store hæfteklammer, fordi du har brug for disse elementer til at gøre salater, supper og andre retter. Beslutte, hvor mange salater du vil gøre i løbet af ugen og være sikker på du har masser af grøntsager på hånden for at gøre det ske.

Frugt gør også en god hæfteklamme fordi børnene ofte ønsker at snack på frugt efter kommer hjem fra skole og frugt kan holde dig tilfreds mellem måltiderne. Køb æbler, pærer, ferskner og andre yndlings frugt. Disse hæfteklammer kan sikre, at du har masser at spise, men købe flere frugter, ananas, kiwi, vandmelon og honningmelon, tilføje udvalg eller til en frugtsalat.

Tørt gods

Holde din spisekammer fyldt med et par tørre godt hæfteklammer til sidste hele måneden. Tørt gods har en længere holdbarhed end grøntsager og frugt, så er du velkommen til at bestanden op på disse typer af fødevarer. Købe tørrede bønner, havregryn, ris, korn og pasta. Sørg for at du har flere typer af bønner, som sorte, nyre og hvide, sammen med forskellige typer pasta som hvede, butterfly, spinat pasta og andre varianter. Mel, sukker, majsstivelse og andre bagning fødevarer også falder ind under denne kategori.

Urter og krydderier

Urter og krydderier tilføje smag til din foretrukne retter, så glem ikke at bestanden op på de mest vitale madlavning urter. Vælg mellem hundredvis af urter baseret på din favorit smag, men sørg for at medtage grundlæggende urter og krydderier på din liste af hæfteklammer. Almindelige urter og krydderier omfatter oregano, dild, persille, vanille, kanel, purløg, løg tops, mynte, sort peber og dild. Men du er velkommen til at bevæge sig ud over og hæfteklammer og udvide på denne liste, hvis du elsker at lave mad.

Kød- og mejeriprodukter

Hold dit køleskab fyldt med kød og mejeriprodukter som hakket oksekød eller bøffel, laks, hellefisk, kylling og kalkun. Andre produkter som mælk, æg, ost og yoghurt kan gøre dit køkken mere komplet, fordi ost, æg og mælk er ofte opført som fælles ingredienser til grundlæggende opskrifter.

Men hvis du ikke spiser kød eller mælkeprodukter, Sørg for at købe andre sunde alternativer som tofu, veggie burgere, protein shakes og protein-rige blå - grøn alger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com