Grus som en plantning Medium

September 21

Grus som en plantning Medium

Når du tænker på havearbejde, kan du forestille planter, der vokser i dynger af rige, brun jord. Jordbunden er imidlertid ikke altid nødvendig for plantning. Hydroponiske havearbejde udnytter savsmuld, træflis og glas kugler, knuste mursten og endda grus som en plantning medium. Grus kombineret med den helt rigtige mængde af næringsstoffer gør for en ideel voksende miljø, der leverer rødder med hvad de har brug for til at ernære planterne, så de kan vokse og trives.

Hvad er grus?

Sammensat af løs, forvitret rock, grus kommer er en bred vifte af forskellige størrelser, lige fra kampesten til småsten. Disse klippeblokke og småsten er resultatet af rock brud, der opstår med floden bevægelse. Som vandet løber ned af en flod eller strøm, bærer det grus med det, til sidst deponering det ved vandkanten, når bevægelse boder. Grus er også et biprodukt af stenbrud. Nogen knust sandsten, basalt og kalksten, der skyldes minedrift ender i grusgrave.

Hvordan det virker?

Hydroponiske voksende finder normalt sted i en tank, foret med en plantning medium såsom grus, som træder i stedet for jord. Grus fungerer som et inert plantning medium, der forsyner planternes rødder med masser af luftcirkulation og plads til at ånde og udvide. Ært grus eller 5/8 minus grus er den mest almindelige grus anvendes. I modsætning til jord, der bevarer vand og er næringsrige, grus bygger på et pumpesystem til at forsyne planterne med vand og næringsstoffer. I de fleste tilfælde udløser en kort-cyklus timer en pumpe, som oversvømmelser tank med en mineral-rige væske. Væsken derefter afløb for at give ordentlig udluftning.

Sterilisation

Grus er billig og tilgængelig i haven forsyning og hjem forbedring butikker. Det er også i stand til sterilisation, hvilket gør det til en genbrugelig form for plantning medium for hydroponics. Efter brug fjerner skylles grus med rent vand planterester. Iblødsætning grus i en opløsning af ni dele vand til én del blegemiddel eller 1 gallon af vand blandet med 2 tsk af hydrogenperoxid, steriliserer de grus, hvilket gør det velegnet til brug igen som en plantning medium.

Ulemper

Grus plantning medier har deres ulemper. Grus er meget tungt og vanskeligt at transportere. Det er også i stand til at gemme væsker, så den tørrer hurtigt ud. Som et resultat, kræver hydroponiske planter vokser i grus hyppigere pumpning end de ville, hvis plantet i andre medier. Hydroponically dyrkede planter kræver en bestemt pH er reguleret af næringsrig væske pumpet ind i tanken. Nogle grus typer har tendens til at hæve pH-værdien af det pumpede væske. Hvis grus hæver pH for meget, kan planter ikke overleve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com