Gryder & pander godt for glas Cooktops

September 29

Glas cooktops typisk har højere watt end elektriske intervaller og tilbyder hurtigere varme. Cooktops er let at rengøre og ret modstandsdygtigt over for skader som et rimeligt beløb af pleje er taget. Mens næsten alle gryden eller panden kan bruges på et glas kogeplade, vil nogle generelle retningslinjer beskytte overfladen og føre til mere vellykket madlavning.

Retningslinjer

Selvom de fleste alle gryder kan bruges på et glas kogeplade, nogle virker meget bedre end andre. Undgå billige, tyndvæggede gryder og pander. De warp let og overføre ikke varmen jævnt fra den flade del af kogepladen til indholdet i gryden. Glas køkkengrej kan knække over tid på grund af de hurtige forandringer i varme på en glas kogeplade.

Nogle producenter anbefaler mod at bruge støbejern køkkengrej af to grunde. Støbejern er tung, og for meget vægt på en kogeplade kan få det til at knække. Også, fordi støbejern er tung, kokken kan tendens til at skubbe det over på kogeplade, i stedet for at løfte det. Dette kan ridse glasset. Støbejern kan sikkert bruges, så længe du udvise forsigtighed.

Brug gryder med en flad bund. Glat, flad bund selv kontakt med overfladen af komfuret og give mere jævn varme. High-end produkter såsom Calphalon og Le Crueset køkkengrej giver færrest muligheder for ridser eller revner i overfladen. Tungere gryder er mindre tilbøjelige til at flytte, når du kogende vand eller andre væsker.

Ting at undgå

Ikke ryste gryder eller skub enhver Kkkenudstyr på tværs af et glas kogeplade. Pander med grov bund kan ridse overfladen. Gryder og pander med en ridged eller trin-cut bund anbefales ikke af denne grund.

Hvis du regelmæssigt bruger et vand bad canner, købe en separat radiator eller en side brænder for din grill grill og bruge det i stedet for glas kogeplade. Meget tunge gryder fyldt med væsker kan knække kogepladen. Det samme gælder hvis du er en home brewer.

Almindelig aluminium gryder kan efterlade et restprodukt. Brug ikke gryder med en malet bund. Over tid kan malingen overføre til en kogeplade.

Traditionelle runde-bunden woks, selv brugt med en ring, kan ikke udføre godt på et glas kogeplade. Hvis du kan lide madlavning med en wok, finde en med en flad bund og blussede sider.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com