Guardian Generator specifikationer

April 23

Det første selskab til at udvikle et budget-venlige hjem standby generator var Generac. Selskabet begyndte fremstillingen generatorer i 1959. Generac fortsætter med at foretage en bred vifte af generatorer, herunder industrielle generatorer, transportable generatorer, kommercielle generatorer og generatorer til rekreative køretøjer. Det tilbyder også Guardian serie generator som fire ud af fem husstande har installeret, kan prale Generac hjemmeside. Guardian serie generatorer spænder fra 8 til 60 killowatts (kW).

Guardian Series 8 kW

8-kW generator model 0058820-0 udgange 7000 Watt, når det er drevet af naturgas og 8.000 watt, når det er drevet af flydende propan. Generator byder på en Generac OHVI one-cylindret motor med en 410 cc forskydning og producerer 6.600 rpm. Det leveres som standard med en smart batterioplader, sikkerhed smeltet og en tre-control switch. Enheden slukker automatisk når olien er lav, temperaturen er for høj eller motoren går for hurtigt.

Guardian serie 20 kW

Guardian serie 20 kW generatoren er indkapslet i en aluminium boliger bygget til at holde op i vind så hurtigt som 150 mph. Du kan konvertere enhed til at operere med enten naturgas eller flydende propan. De 20 kW-generator udgange 20.000 watt med flydende propan og 18.000 watt med naturgas. Generac Emergency V-Twin motor leveres med to cylindre, en elektrisk system og et deplacement på 999 cc. Desuden kører motoren på 3.600 rpm. Enheden leveres som standard med beskyttelse fra en lav batteri celle, over cranking og ledninger problemer. Generatoren fungerer godt, når du tænder mere end én klimaanlægget.

Guardian serie 60 kW

Guardian Series 60 kW generator kommer lukket af en galvaniseret stål boliger. Du har mulighed for at bruge naturgas eller flydende propan brændstof. Enheden leveres med en Generac 2,4-liters fire-cylindret inline motor. Nogle funktioner i generatoren omfatter to-line tri-sprog skærm kontrol, høj temperatur turnoff mekanisme og spænding beskyttelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com