Guest Room designideer

August 30

Guest Room designideer

Et gæsteværelse er ofte en nødvendighed for personer med familie og venner, der besøger ofte. Hvis du planlægger at have besøgende snart og skal oprette en guest room, kan du overveje et par designmuligheder. Da dine gæster ikke opholder sig for evigt, giver det mening at forsøge at bruge værelser til mere end bare ét formål. Mange værelser tjene dobbelt funktioner ved at blive en home office eller håndværk værelse, når gæsterne ikke lever i dem. Plads planlægning kan hjælpe dig med at oprette en funktionel endnu indbydende værelser.

Kabinetter

Hvis du ikke allerede har kabinetter indbygget i væggene, overveje frysere, der gør det muligt at gemme elementer effektivt. For eksempel, ved at købe en underholdning kabinet, med skuffer, du ikke blot gøre plads til et TV og DVD-afspiller, men også har plads til at gemme videoer, bøger og andre elementer. En række underholdnings-centre findes, og tillader dig at gemme din underholdning center elementer samt ikke-underholdning elementer. Hvis du skal bruge rummet som mere end bare et gæsteværelse, er det umagen værd at overveje opbevaring valgmuligheder som disse bedre boliger og haver.

Lyse farver

Mange gange folk vælge for at gøre den mindste ekstra plads i huset gæsteværelset. Små rum synes at være større, hvis du maler dem en lys pastel farve som smør gule eller blød pink. Supplere disse maling farver ved at vælge lyse sengetæpper, let farvet pyntepuder til sengen og møbler betrukket med lys-farvede tekstiler.

Bed møbler ideer

Daybeds kan du bruge en seng som en sofa i løbet af dagen. Hvis du ønsker at bringe en sovesofa på dit værelse, kigge efter en seng, der enten har skuffer nedenunder det eller en trille seng vedhæftet fil. En af disse valgmuligheder giver dig mere plads og udsmykning muligheder afhængig af dine mål for rummet. Gør det et behageligt sted at sidde hele dagen ved at tilføje en generøs levering af pyntepuder, der passer til rummets farveskema. Om natten, har brug for din gæst kun fjerne ekstra puder og slip under dynen.

Andre møbler ideer

For at udvide funktionen dobbelt-brug af dit værelse møbler valg endnu videre, ser for emner som sofaborde med flytbare toppe og opbevaringsplads inde og sengelamper med hylder. I overensstemmelse med rummets lys-farvet tema, kigge efter malede sofaborde og sengelamper. Den ekstra lagerplads, som disse elementer giver dit værelse vil mindske enhver rod, men stadig ser godt med rummet 's øvrige indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com