Guide til at bore huller i beton

August 5

Bore huller i beton kræver øvelser og borehoveder designet specielt til brug i murværk. Med den korrekte boring værktøj og drill bit, kan være boret huller i beton til at sætte konkrete ankre, polakker for inventar og større huller til at installere drænrør. Sørg for at følge alle producentens anvisninger for værktøjet og borehoved valgt til dit projekt.

Værktøj udvælgelse og anvendelse

En borehammer, rotary hammer eller core drill er særlige øvelser bruges til at bore huller i beton. Hammer Boremaskiner og roterende hamre bruges til mindre huller, såsom størrelse kræves til installation af konkrete ankre eller at skabe små afløbshuller. En kerne boremaskine bruges til større huller som den størrelse, der kræves for installation af et permanent gårdhave paraply, tørresnoren pole eller skære et hul til et afløbsrør.

Når du bruger nogen form for boremaskine til at bore et hul i beton, det er vigtigt at holde boret lige at forhindre borehoved fra brud og forhindre, at hullet bliver forlænget. Et aflangt hul vil kræve patching, som ikke vil blive så stærk som den omgivende beton så ankre eller inventar kan blive miste over tid.

Bore hullet langsomt. Blide tryk er alle, der er nødvendige for at målrette boret lidt i hullet så smule og bore kan gøre arbejdet. Lægge for meget pres kan forårsage borehoved at blive overophedet og splintre.

Konkrete borehoveder

Beton borehoveder, også kaldet murværk borehoveder, der bruges til at bore huller i beton. Standard borehoveder bliver kedelig hurtigt og kan splintre fra friktion og varme, der dannes under boring. Store huller kræver diamond core bits specielt lavet til boring core huller i beton. Mindre core bits findes der passer i en standard borehammer eller roterende hammer. Større core bits bruges kun med en core drill.

Sikkerhed

Mens boring konkrete huller, bør sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller altid være slidt. Fragmenter af beton, beton støv eller en knust borehoved kan blive integreret i øjet og kræver lægehjælp til fjerne. Større glassplinter har potentiale til at forårsage permanent blindhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com