Guide til at vælge maling farve for Trim

December 23

Når det kommer til at vælge maling farver til trim, smag tegner sig for en stor del af beslutningen om at gøre processen. Før du vælger en farve, der er baseret på personlige præferencer, overveje, hvordan maling nuancer påvirke det generelle udseende af trim.

Lyse farver

Lys nuancer maling er ikke passende for ældre huse, der har trim skæmmet med subtile revner og andre fejl. Farver som tan og hvid vil forstærke disse ufuldkommenheder, fører til uinteressante resultater.

Mørke farver

Mørke nuancer maling er bedst egnet for boliger, der har trim med mindre skønhedsfejl. Farver som mørke blå og brun vil skjule disse mangler og fremme en attraktiv finish. Hvis dit hjem er relativt nyt og i god stand, du kan slippe af sted med en lys farve maling.

Overvejelser

Ikke alle trim er beliggende i et område, der accenter hjem. Nogle gange, er trim placeret på et hus at forsegle store sømme mellem paneler. Hvis du maler denne type af trim en anden farve end paneler, kan du ende med utiltrækkende resultater. Male denne særlige trim samme farve som den omkringliggende paneler til at hjælpe det blend.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com