Guide til Building din egen Home

July 27

Opbygning af dit eget hjem er en mulighed for at undgå afdrag på realkreditlån. Men udgifterne til opbygning af et hjem fra bunden kan være skræmmende for selv de mest optimistiske folk. Leje entreprenører, købe forsyninger og betale for arbejdskraft og udstyr alle tal i udgifterne til opbygning af et hjem.

Planlægning

Planlægning og design af et hjem kan være en udfordring for dem med begrænsede arkitektoniske viden. Heldigvis er der en bred vifte af online-ressourcer for hjem bygherrer til at bruge, herunder tegninger og designprogrammer. Disse kan hjælpe bygherrer beslutte, om de ville foretrække et single-historien ranch, en to-etagers colonial eller et hjem af en anden sort. Planlægningsfasen er det tid til at beslutte, hvad inde og uden for hjemmet vil se ud og hvilke materialer, du vil bruge til at bygge den. Mens træ og mursten er stadig de mest populære bygning valg, er der nu en række andre, mere miljøvenlig bygning muligheder, herunder beton, sten og endda halm eller mudder.

Sikre og forberede landet

Nogle mennesker er heldige nok til at eje jord, men andre vil have til at købe den. Bygherrer kan finde jord til salg i afsnittet klassificerede af deres lokale aviser eller indskrive online nemlig afskærmet egenskaber. Nogle grunde vil være klar til bygning, men de fleste stykker af jord bliver nødt til at have nogle arbejde for at få dem klar til et hjem. Du kan have til niveau jorden eller slette træer; i landdistrikterne uden adgang til byen vand, får man planlægger plads til en septiktank, der omfatter en igle seng.

Købe forsyninger

Dette er naturligvis, hvor de fleste af bekostning af bygningen kommer fra. Hvis du ikke har besluttet hvilket materiale ønsker du at bygge med, udføre forskning online. Du kan finde indstillinger du ikke vidste eksisterede. Det er en god ide at lægge et budget, så du ved hvad du har råd til at bruge på forskellige dele af dit hjem. Hvis du bygger med tømmer, kan du spare penge ved at købe groft tømmer fra et savværk for dele af hjemmet, der ikke vil være synlig. Eller du kan bruge beton eller andre alternative byggematerialer, som du kan finde flere oplysninger om online. EBay og uafhængige sælgere tilbyder hjem kits til en fast pris; disse kan vise sig egnet til folk, der ønsker at opbygge en log hjem eller produceret hjem.

Bygning

Hvis du ikke har de nødvendige opbygning af færdigheder, er det tid til at finde en kvalificeret entreprenør. Du kan søge gennem din lokale telefonbog eller online for at sammenligne omkostninger. Du ønsker en engageret bygherre, en, der er tillid til hans evner og er villig til at hjælpe dig med at bygge til dine specifikationer. Selvfølgelig kan du vælge at bygge hjemmet selv. I dette tilfælde skal du budget din tid til at styre, hvor lang tid det tager for at opbygge. Tage hensyn til sådanne ting som sæsonen du planlægger at begynde at opbygge i udgifterne til varer og om du bliver nødt til at kalde en konsulent for noget.

El og VVS

Medmindre du har en masse erfaring i VVS og/eller elektrisk arbejde, er det ikke området for at forsøge at færdiggøre dig selv. Oprettelse af en elektrisk system i dit hjem er kompliceret, og der er ikke plads til fejl. Det skal være sikkert og effektivt. Især hvis dit hjem skal passere spilder elektrisk inspektion før du kan tilslutte din magt eller sætte i en septiktank, det er meget vigtigt at tilslutte den korrekt, eller du din tid og penge. Du kan ofte finde VVS- og El leverancer fra grossister; Du kan finde badekar, rør, ledninger og isolering for mindre end detailprisen med en lille smule for at søge.

Boligtekstiler

Dette er det punkt, som bliver et hus et hjem. Du kan ikke leve i et hjem uden gulvbelægning, isolering, vægbeklædning og inventar længere end du kan leve i et hjem uden elektrisk og rindende vand. Igen, kan du finde en masse ting på en lokal engros club, navnlig flise gulve, tapet og badeværelse inventar. Men home decor poster er bedst købt fra et lokalt møbelforretning. De vil ofte give dig en rabat til at købe et komplet sæt af møbler, og er som regel villige til at udvide du kredit, hvis du har brug for det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com