Guide til en Cottage Garden på en Budget

September 23

Sommerhus haver haft deres begyndelse som budget haver skabt i fri form stil omkring de ydmyge stråtækte hytter på Tudor England. Haven blev plantet med "pass-along" blomster, grøntsager og buske, der nemt kan deles med venner og naboer. Budget hyttestil haver var altid lavet fra de hårdføre stauder, vi forbinder med sommerhus haven stil i dag. Foxgloves, stokroser, roser, iris og Bellis er billig flerårige planter, der er rygraden i hytte-stil.

Flerårig blomster

Stauder er godt for budgettet sommerhus havearbejde fordi de er en engangs-omkostninger og fordeles nemt for at dele år efter år. Pære, knold og rhizom planter som iris, gladiola og dahlia er gravet op og delt hver tre til fire år. Nogle cottage stil gartnere etablere en haven club med venner til at dele deres flerårige planter. Shasta Bellis er en medium-højde lyse hvide blomst, der medvirker til at skabe en munter kig. De spredes ved at udvide klumper af rødder, som vokser ind i nye planter. Klumper er gravet op i efteråret til delt eller flyttet. Daylilies er også opdelt hvert år for at dele med andre budget-minded sommerhus gartnere.

Gemte frø

Blomsterbede i en sommerhus have er traditionelt bred nok til at vokse høj, medium og korte planter. Høj gul, pink eller røde stokroser er vokset fra frø gemt år til år. Stokroser er ofte fundet voksende vilde i ledige partier eller uforstyrrede områder. Blomster går til frø i sommeren og kan gemmes til at plante i foråret. Der er intet mere budget-minded end gratis frø. Frø fra årlige blomster som zinnia og Morgenfrue er købedygtig blive gemt år til år, hvis de ikke er en genetisk manipuleret eller hybrid produkt. Arvestykke blomsterfrø er bedst for sommerhus havearbejde på et budget.

Haven strukturer

Sommerhus haver er forbundet med rustikt hegn og espalier for clematis, klatreroser og ivy at vokse. Budget-minded gartner ure lokale værftet salg og sparsommelighed butikker til at finde en billig arbor eller fan-formet gitter. Et rustikt hegn er bedst bygget med gamle materialer bjærget fra et andet byggeprojekt. Sommerhus haver normalt indeholde maleriske, finurlig tilbehør såsom en tin vandkande eller falmet trillebør. "En mands trash er en anden mands skat" er kendetegnende for sommerhus havearbejde på et budget.

Stier og fortove

Sommerhus haver skabe intime rum med buede gangbroer bred nok for to folk til at nyde blomsterne sammen. Sand eller strimlet træ barkflis er budgettet materialer, der er placeret over landskab klud til at oprette en vej. Knust beton bjærget fra en nærliggende byggeprojekt eller hus remodel gør en god gangbro. En haveslange er undertiden bruges til at lægge den forsigtigt kurvet design for en yndefuld pathway. Fjerne græsset eller ukrudt langs 1 fod til begge sider af slangen før markedsføring sand eller barkflis på toppen. Et lag af landskab klud tilføjer til budgettet men forhindrer ukrudt i dukker op.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com