Guide til Solar Attic Fans

May 22

I sommermånederne fælder loftet i dit hjem den varme luft, der stiger op, forårsager dit kølesystem til at arbejde hårdere og din energiomkostningerne til at stige. Attic fans bruge omsætning og suge til at udveksle og køle luften. Med solar loftet fans giver solen energi til at køre de fans, dermed afkøling opvarmede luften gratis.

Typer af Solar Attic Fans

Solar fans opdeles i to hovedkategorier: sol tag fans og solar gavl fans. Tag fan er installeret på taget så solpanel har fuld soleksponering. En solar gavl fan er installeret på gavlen af huset, og kan være mere egnet til hjem med minimal eksponering på taget på grund af skygge træer. Tagmonteret fan, men er mere effektiv.

Hvordan Solar loftet Fans arbejde

Solar loftet fans arbejde på det samme princip som eldrevne loftet fans. Fans cirkulerer luften, mens samtidig trække opvarmet luft ud af loftet. Luft udveksling køler loftsrum rum og så reducerer arbejdsbyrden på dit kølesystem. Forskellen er, at solar fans har en lille solpanel på den udvendige base. Interiør loft fan er drevet af solen i stedet for elektricitet.

Solar ventilator størrelser

Størrelsen på dit loft bestemmer mængden af luft i dit loft. Al luft skal udsendes, med 10 udveksling af luft i timen anbefales for optimal effektivitet. Solar fans er størrelse af hvor mange kubikfod luft de flytte pr. minut, så en lille sol loft fan kan dimensioneres på 800 kubikfod per minut, eller 800 CFM.

Find mængden af dit loftsrum rum ved at multiplicere længden af bredden af højden. Resultatet er kubikfod omfanget af dit loft. Multiplicer, at ved 10 og dividere resultatet med 60 til at bestemme den bevægelse hastighed kræves til korrekt afkøling dit loft. For eksempel: dit loftsrum foranstaltninger 40 fod lange af 20 fod bred af 6 fod høje. Diskenheden er 4.800 kubikfod. Multiplicer, at ved 10 (det ønskede antal luft exchange) for et resultat af 48.000. Dividere det med 60 (timeløn valutakurs) for et resultat af 800. En lille sol loft fan, størrelse 800 CFM kan være tilstrækkelig til at flytte luft i denne mindre og mellemstore kvist. Jo større dit loft, den større mellemstore fan og/eller flere fans for at opnå den nødvendige valutakurs til cool loftet. Solar loft fan størrelser spænder fra 800 CFM til 1.550 CFM, selvom nøjagtige størrelser varierer afhængigt af producenten.

Solar ventilator besparelser

De indledende udgifter af en solvarme fan spænder fra $200 til $300 op til omkring $600, fra 2011. De indledende udgifter, ligesom mange soldrevne teknologier, er højere end i en elektrisk drevne loft fan. Gennemsnitlige udgifter til drift af en elektrisk loft fan er omkring $60 til $100 om året, afhængig af lokale elektriske omkostninger og regionale vejrforhold. Udgifter til drift af en solvarme fan er nul. En besparelse på køling omkostninger kan realiseres inden for to år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com