Guide til Solar Powered hjem

March 14

Solcelleenergi (PV) systemer omdanner sollys til elektricitet, og denne form for elektrisk produktion bruges til at producere elektrisk strøm i solar hjem. Husejere, der bruger en solar power system for deres huse bør overveje incitamenterne, omkostninger og besparelser og de juridiske spørgsmål for at oprette en bolig solsystemet.

Incitamenter

Der er incitamenter til at installere en solar power system inden for et hjem, herunder skattefritagelser, statslige rabatter og energi skattefradrag. Solcelleanlæg er typisk høje til at installere, men incitamenter bidrage til at reducere deres omkostninger. Nationale Database af staten incitamenter for vedvarende energi (DSIRE) er en hjemmeside, der skitserer de tilgængelige solenergi incitamenter for hver stat.

Omkostninger/besparelserne

Udgifter og besparelser forbundet med solsystemer varierer betydeligt og afhængige variabler såsom geografisk placering, placeringen af solsystemet på residence og kvalitet. Solar systemer koster typisk mellem $900 og $40.000 for at installere, og opsparing opstår normalt år senere.

Udbydere

Forbrugere, der ønsker at have en solar power system installeret i deres hjem bør ansætte kvalificeret personale til at udføre jobbet. Ifølge National fornyelse Energy Laboratory, bør udbydere besidder en solar koncentrator speciale licens, har certificering for PV systemer og et brev fra PV system fabrikanten angiver, at de er kvalificeret til korrekt installere systemet.

Juridiske oplysninger

Boligejere kan være forpligtet til at indsende planer inden du konfigurerer en solar system. Forsikring systemet kunne også være et juridisk krav. Samtrafikaftaler er en juridisk nødvendighed for tilslutning af en solar power system til en forsyningsnettet. National Association for staten energi embedsmænd (NASEO) vil direkte boligejere til de relevante organer i deres medlemsstat om solenergi installation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com