Gul Baby værelse ideer

June 11

Gul Baby værelse ideer

Er vigtigt at skabe en varm og beroligende baby værelse for dit spædbarn. En varm farve, der er ideel til en baby værelse er gul. Det er en kønsneutral farve, hvilket gør det nemt for dig at dekorere børneværelset, selv før din baby er født. Også er farven gul energigivende og munter. Et værelse, der er bleg gul eller dekoreret med blege gule detaljer vises større og mere åben.

Kaniner

En bunny kanin tema er yndig og kønsneutrale. For at lægge ud paletten i børnehave, begynde ved at male væggene i en smør-gul farve. Der er et par muligheder for møbler. Vælge en mørkere træ farve til krybbe, kommoder og gyngestol. Et andet alternativ er at vælge sprød, hvide møbler. Vælg lys gul sengetøj med billeder af kaniner på det. Brug den samme sengetøj lagner og pudebetræk. Kaniner og natur vil sandsynligvis have anstrøg af brun i det. En mobil, bunny bunny udskriver på væg og tilbehør, såsom bunny-tema lamper, vil gøre denne baby værelse en fornøjelse at tilbringe tid i.

Husdyr

En sød og usædvanlige babyrum, overveje dekorerer det med gul baby husdyr. Dette er endnu et eksempel på en kønsneutral soveværelse. Male væggene i en fed gul farve, næsten guld, der minder om en solsikke. Tilføje hvidt sengetøj til barnesengen, både lagner og pudebetræk. Også tilføje en kofanger og narresut i lysegul med billeder af baby husdyr på det, som barnet svin, får og kyllinger. Måske male et vægmaleri på en stor væg med en gruppering af baby husdyr i lyse, neutrale farver--som bleg blå og grøn.

Moderne

En gul-baserede moderne design til en baby værelse skaber en beroligende paradis for din baby. En ideel farvepalet til et moderne baby nursery er varm gul med mørke møbler. Holde indretningen relativt enkel. Start med en varm gul maling på væggene. Hvid eller træ-farvede trim går skaber en attraktivt accent. Møblerne skal være espresso i farve, som er en varm, mørk brun. Tilføje strejf af gul hele rummet i mørke træ-indrammet udskrifter af simple landskaber. Enkel, gul sengetøj i mørke krybbe er en dejlig accent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com