Gul maling ideer

October 11

Gul maling ideer

I de fleste interiør er farven gul bedst anvendes i små mængder. Det menneskelige øje vil straks oversætte malplacerede mængder af gul til barske subliminale dissonans. Derfor, den bedste tilgang til brug af gule i en given plads er en af begrænsninger i forhold til den samlede størrelse af rummet. Lægmand skal huske dette aksiom på, når du bruger nogen gule pigment, især en gul af høj mætning værdi.

Gul børneværelse

Gul er en ideel farve i soveværelset i et lille barn. Bruge gul maling til accent af små stole på rummets kunst tabel. Stænk af gul på gulvet i form af små, vaskbar bomuld smide tæpper tilføje til livsglæde i rummet. Fortsat at koordinere den gule tema som accent med træ håndtag til møbler i massivt træ i andre farver. Holde alle farver i en pastel værdi.

Gul udvendig dør

Gul er en farve, der glæder sig over. Foran døren til en clapboard huse med hvide sidespor er et ideelt sted for den gule udvendig dør. Bruge poleret messing hardware til døren. Vælg matteret glober med messing accenter for de udvendige lamper. Niveauet høj mætning af det gule pigment med en højglans finish låner øje appel til den udvendige indstilling på ethvert tidspunkt, dag eller nat.

Gul indvendige vægge

Forskellige nuancer af gul med lav Mætning værdier holde væggene i et værelse ser friske hele året. Før du køber væg maling, skal du bede sælgeren om pigment forholdet. Enhver pigment formel vægtet med gul vil resultere i en lysere farve, væggen Når malingen er tør. Korrekt lys er afgørende for brugen af gul på indvendige vægge. Undgå lysstofrør, der udsender blå eller grønne toner i rummet, som vil blive afspejlet på væggene. Resultatet er ofte en kvalmende nuance af grøn og ikke en munter nuance af gul.

Gult Accent blomster

Brug kun friske afskårne blomster for ethvert interiør. Brug gule friske afskårne blomster til et indendørs rum med begrænset vindue lys. De gule blomster bringe et ryk af lykke ind i stuen. Mørkt interiør bringe ofte en følelse af dysterhed ind i rummet. En buket af frisk skåret gule roser, tulipaner eller narcissus hjælper med at fjerne dysterhed ikke kun gennem deres farve, men også gennem den visuelle rytmen, som deres naturlige linjer af nåde bringer for det menneskelige øje.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com