Gul svamp på toppen af jorden

February 16

Forskellige typer af skimmel og svamp kan forårsage gule vækst på toppen af din jord. Selv om den gule vækst normalt ikke vil skade planten, giver det jorden en usund udseende.

Leucocoprinus birnbaumii

Leucocoprinus birnbaumii, også kendt som Lepiota lutea, er en gul svamp, der almindeligvis vokser på overfladen af pottemuld, ofte dreje i store, lyse gule svampe. Svampen findes som regel i kommercielle pottemuld og er helt ufarlig.

Hund opkast Slim skimmel

Hund opkast Slim skimmel (Fuligo septica), er ofte fundet voksende udendørs ovenpå jorden, især hvis jorden har været mulched med bark chips. Formen er uskadelige for mennesker og kæledyr, og er vanskeligt at udrydde, som at fjerne formen kun giver plads til mere skimmel til at indtage sin plads.

Coping med gule svamp

Den bedste måde at håndtere gule svamp er at stoppe kampene og lære at acceptere den usædvanlige vækst. At fjerne bark mulch fra toppen af udendørs jord kan hjælpe, men nok kun midlertidigt. Du kan også tillade stueplante jord tørre så meget som muligt før vanding, som kan eller kan ikke fjerne den gule svamp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com