Gule blade med sort spids på min Texas Privets

September 3

Gule blade med sort spids på min Texas Privets

Texas liguster er en hård busk normalt dyrket som en hæk. Hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9, det tåler varme, tørre betingelser og er normalt vedligeholdelsesfri. Gule blade med sort spids på et Texas liguster, men signalere sandsynligvis sygdom.

Verticillium visnesyge

Verticillium visnesyge er en svampesygdom, der lever i jorden. Det træder liguster gennem rødderne, hvor det forstyrrer vandoptagelse. Symptomer normalt spredes fra bunden af anlægget opad og kan omfatte gulfarvning, faldende blade og kvist dieback. Fjerne barken af en inficeret kvist. Du kan mærke striber eller ringe af grønne eller røde i træ. Desværre, der er ingen kur for verticillium visnesyge, selv om planten kan genoprette på egen hånd. Fortsætte vanding Texas liguster lejlighedsvis og gøde det med en lav-kvælstof, høj-kalium gødning. Skåret ud syge plantemateriale, sterilisering sakse i en fortyndet klor blegemiddelopløsning mellem nedskæringer. Fjern og kassér alvorligt inficeret privets. En anden liguster ikke plante i jorden i mindst tre år at undgå reinfektion.

Ligustrum Root Rot

Ligustrum root rot inficerer rødderne først og er normalt værre i tunge, lerjord. Enkelte grene kan blive påvirket, i stedet for hele anlægget. Bladene bliver gule og slip og grenen dør langsomt. Rødderne er brun, sort og grødet, med par hvide, sund rødder. For at forhindre root rot, ændre tung jord med kompost eller staldgødning til at forbedre dræning. Undgå overwatering. Texas liguster plantet ud for vandede græsplæner kan få for meget vand. Minimalt inficerede planter kan overleve når kulturelle forhold ændre; Kassér alvorligt beskadiget planter.

Nematoder

Nematoder er mikroskopiske orme, der lever af rødderne af Texas liguster, forårsager nedsat vækst, blad drop og gren dieback. Rødderne kan danne knobby galls. Få kulturelle kontrolelementer findes, selv om privets podet på Ligustrum quihoui er resistente.

Oystershell omfang

Oystershell skalaer er små, vingeløse insekter, der danner i kolonier på grene af Texas privets, forårsager store vækstrater, der ligner skalaer. Insekter suge saft fra liguster, forårsager blad drop, visnen og gren dieback. Sprøjte dem i foråret, som de dukker op fra æg med pesticid mærket for oystershell skalaer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com