Gule blomster med lange kronblade

May 30

Gule blomster med lange kronblade

Plantning en blomsterhave eller blomster til indendørs skærm på udkig ofte kræver, at du overveje farve. Hvis man ser for gule blomster, der har prangende blomstrer og lange kronblade, er der mange arter at vælge imellem. Gule blomster kan spænder fra tropiske til indfødte krydderurt. Derfor er det vigtigt at forstå typerne af blomster og deres krav for at sikre, du kan dyrke dem sikkert i din egen have.

Liljer

En bred vifte af liljer har lange gule kronblade. Glacier lily eller lavine lily, har lange gule kronblade, der vokser 2 til 3 inches lang. Den blomstrer fra maj til August og foretrækker fugtige enge og åbne skovområder. Calla lily eller dronning Victoria calla lily, har guld og lyse gule toner. Calla lily foretrækker klimaer af 50 til 60 grader Fahrenheit og månedlige befrugtning for sund vækst.

Tropiske sorter

Tropiske blomster foretrækker varmere klimaer, selvom nogle kan vokse indendørs, når temperaturen er under kontrol så længe de opholder sig omkring 70 grader Fahrenheit. Paphiopedilum orkidé er en populær tropisk blomst, der har nogle sorter i gul. Paphiopedilum orkideer kommer i en række gule, som er solid i farve eller kan have røde striber, sorte prikker eller hvide pletter i hele kronblade. Hibiscus er en anden tropisk sort, som showcases lyse gule kronblade. Da hibiscus er naturligt hjemmehørende i Hawaii, foretrækker det fulde sollys og høj luftfugtighed.

Vilde blomster

Hall's mule-øre er hjemmehørende i Californien. Denne flerårige montrer gule blomster op til 2 inches i diameter og blomstrer fra juni til August. Frø af Hallens mule-øre er spiselige, og indianerne brugt engang sine rødder til medicinske formål. Den fælles madia er en lys gul, daisylike wildflower, der blomstrer fra maj til September. Sine kronblade kan nå op til 3 inches i diameter, og det har en stærk duftende flor, der lukker ved mørkets frembrud.

Solsikker

Der er flere arter af solsikker, men alle er kendt for deres lange gule kronblade. Sorten "Ferie" er en attraktiv solsikke, der vokser ujævnt i højden, men producerer blomstrer i op til 4 inches i diameter. "Ikarus" kan vokse op til 3 fod høj og viser lyse gule blomster op til 6 inches i diameter. En af de større sorter af solsikker er Tohokujhae, som har op til 7-tommer blomstrer og vokser op til 6 fod høje.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com