Gule Squash Guide

April 8

Gule Squash Guide

Medlemmer af melon familie, Cucurbitaceae, squash kommer i mange forskellige former og størrelser. Gartnere opdele squash i to forskellige typer: sommer squash og vinter squash. Alle gule squash sorter er sommer squash---skrøbelige grøntsager beregnet til at blive brugt snart efter høst. Sommer squash har et højt vandindhold og mangler derfor den ernæringsmæssige tæthed vinter squash. Men de er nemme at tilberede og giver rimelige mængder af vitaminer og mineraler.

Sorter

Gule squash kommer i flere varianter:

• Gul crookneck---omfatter gul forsommeren crookneck og sundance

• Gul straightneck---omfatter early prolific straightneck og goldbar

• Kammusling eller patty pan---omfatter scallopini og sunburst

• Andre---såsom sundrop, værdsat for sin unikke oval form

Køb gul Squash

I supermarkedet eller landmands marked, se for gul squash, der synes tung til deres størrelse. Dette indikerer at de er friske og har bevaret deres højt vandindhold. Friske squash har også skinnende rinds med få pletter. Teste rinds for blødhed. Hårde rinds angive ældre squash, som har hårde frø og en trævlet interiør. Gemme dine squash uvaskede i en pose i køleskabet. Du kan gemme dem på denne måde for omkring syv dage.

Voksende gul Squash

Plante gul squash fra tidligt forår til midsommer. Så flere frø 24 til 36 inches fra hinanden og dække med en tomme af jord i små bakker. Når planterne er 2 til 3 inches høj, tynd dem så, at du kun har en kraftig plante pr. bakke. De fleste enhver veldrænet jord vil producere høje udbytter af squash. Gule squash udvikler sig hurtigt efter bestøvning, så sørg for at vælge dem, før de bliver alt for modne. Høst gul squash, når de er møre og små---mindre end 2 inches i diameter for straight og crookneck sorter. Patty pan squash kan vokse til 3 eller 4 inches i diameter, før de er klar til høst.

Forberede gul Squash

Gule squash kan dampet, stegt, sauteed, stegt eller spises rå. De også tage center fase i mange opskrifter---som røre frites, ratatouille og gryderetter. Men du forberede gul squash, Sørg for at vaske dem grundigt. Supermarked squash kan være vokset, så skrub dem med en vegetabilsk pensel. Når du tilbereder gul squash, forlade hud og frø intakt. Skær grøntsager hele, fjerner kun de træagtige stængel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com