Gulfarvning af blade på en nyplantede Cassia træet

October 20

Cassia træet, også kendt som en butterfly bush, er en semi-stedsegrønne busk, der vokser til en højde på mellem 8 og 10 fødder. Det er berømt for det faktum, at det producerer blomstrer i efteråret, et tidspunkt, hvor andre træer og buske vej ind i vækstdvale.

Roden tilpasning

Gulfarvning af blade på en nyplantede cassia træet kan forventes, da modellen forsøger at tilpasse sig sin nye jord og miljø. Hvis træet har været transplanteret, var nogle af dens rødder sandsynligvis skåret og beskadiget, krævende, at bush vokse nye rødder. Enhver nedsættelse af effektiviteten af rodsystemet fratager blade af vand og ernæring, fører til en gulfarvning af bladene. Rødderne af nyplantede træer fremstillet af en børnehave skal også korrekt vedhæfte til jorden.

Hårdførhed zoner

Når de plantes udendørs, anses cassia træet for at trives bedst i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 9A-11, et område, der omfatter primært varm, subtropisk eller tropiske steder i landet. Cassia træer plantet uden for disse hårdførhed zoner, specielt i koldere landestandarder, vil opleve problemer med tilpasning til deres miljø. Dette fører til manglende vigor og sundhed inden for anlægget resulterer i gulning af blade på en nyligt plantet cassia træet.

Kulturelle pleje

Cassia træet kræver fuld sol og er tolerant over for de fleste jordbundsforhold, men kræver et normalt niveau af vanding for at opnå sundhed og undgå gulfarvning af sine blade, især i løbet af tørke. Butterfly bush er opkaldt efter de gule blomster, der ligner gyldne sommerfugle. Cassia er generelt betragtes som en model, der kræver lidt vedligeholdelse; så meget, at det ofte er plantet langs veje og i lignende lav vedligeholdelse landskab websteder.

Skadedyr & sygdom

Butterfly bush, normalt er ikke alvorligt beskadiget af sygdomme eller skadedyr, men nogle insekter findes der foder på anlægget og bidrage til en tilbagegang eller gulfarvning af dens løv. En bred vifte af larver nyde fest på bladene i efteråret, mens såret eller stresset cassia kan være befængt med stammen Udvisningshamre. Disse insekter tygge i træ af træet producerer huller at afbryde strømmen af vand og ernæring til bladene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com