Gulv farvning Tips

November 16

Farvning et gulv kan forny udseendet af et værelse. Det kan også dække op pletter og mærker på gulvet. Selv om fagfolk kan plette dine gulve nemt, kan deres tjenester være dyrt for boligejerne på et budget. Farvning dine egne gulve vil spare penge og sikre den nøjagtige farve du ønsker. Altid arbejde i et godt ventileret område og bære ordentlig øje og hånd gear for at beskytte dig selv fra malingen dampe.

Ved gulvet

Forskellige pletter er oprettet for forskellige typer af gulve. Forsøg ikke at bruge en plet for rød eg eller cedar trægulve og bortset fra at få den samme endelige farve og tekstur. Hvis du bruger den forkerte pletten for sal, arter af træ kan absorbere for meget eller for lidt af pletten og det kan synes ujævnt eller splotchy.

Test på affaldstræ

Købe et stykke affaldstræ, som er identisk i farve og arter med trægulvet. Teste farvning processen på skrot af træ til at se, om det faktisk er den farve og glans, du ønsker. Placer skrot af træ på gulvet for mindst en dag at se, hvad det ser ud på forskellige tidspunkter af dagen og under naturlige eller dit hjem lys. Praksis farvning processen på affaldstræ til perfekt din teknik før du arbejder på dit hjems gulve.

Arbejde i lyset

Arbejde i et godt oplyst område af dit hjem eller arbejde område for at sikre, at du søger jævnt pletten. Plet, der er anvendt i mørke eller om natten kan se selv, men i morgen vil det vise plamager og striber fra en ujævn job. Hvis du arbejder i en kælder, bruge ekstra lamper og belysning.

Bruge pre pletten balsam

Før pletten conditioner vil besegle porerne i træet, således at pletten vil blive absorberet ensartet. Dette vil forhindre skjoldede pletter på trægulvet. At bruge det, børste før pletten på gulvet og lad det tørre ifølge producentens anvisninger. Let sand overflade for at udsætte træ. Ikke sand for voldsomt, som du ikke vil fjerne præ pletten conditioner fra den træ gulv porer. Før pletten conditioner er især nyttig på ahorntræ, der har tendens til at absorbere pletten ujævnt.

Børst pletten

Farvning et gulv kræver børstning plet på gulvet og derefter tørre det ud med en ren klud. Nogle gange, på meget porøs woods, pletten vil sive tilbage ud af træets porer og vil efterlade små prikker af pletter på overfladen af træet. For at forhindre dette i at ske, børste let farvede gulvet med en blød børste, efter du har tørres af pletten. Børsterne vil fange den ekstra pletten i porerne og vil trække det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com